Voetbalmateriaal

Voetbalmateriaal

Bij Decathlon vind je al het materiaal wat je nodig hebt om te voetballen in je vrije tijd en op de voetbalclub. Dus voor al je voetbaldoeltjes, voetballen, voetbaltassen en scheenbeschermers ben je hier aan het goede adres. Hier vind je ook ideaal voetbal materiaal voor trainers, want hier vind je al het trainingsmateriaal om een goede training te verzorgen. Bekijk ook onze voetbalschoenen, voetbal thermokleding, voetbalshirts en voetbaltenues.
Advies nodig?
Wat betekenen de getallen in onze productnamen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERKOPER
Type
Merk
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 26767 reviews

Voetbalmateriaal kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar voetbalmateriaal? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan voetballen, voetbaldoeltjes en voetbal trainingsmateriaal. Voetbal is in Nederland super populair en daarom hebben wij bij Decathlon voetbalmateriaal voor zowel kinderen als volwassenen. Ben je op zoek naar een betaalbaar voetbalmateriaal? De ballen, doeltjes en trainingsmaterialen van Kipsta hebben een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding en voldoen aan alle eisen die je als beginnende voetbalspeler nodig hebt. Naast ons eigen assortiment wordt het voetbal assortiment aangevuld met de merken zoals Adidas en Puma.

Voetbal materiaal voor trainers

Bij Decathlon vind je veel trainingsmateriaal om een goede training te verzorgen. Je vind hier o.a. pionnen, trainingshoedjes, speed ladders en hesjes. We hebben sinds dit seizoen een nieuwe range aan trainingsmateriaal. De Essential range is ontwikkeld in samenwerking met trainers. In de range zijn een aantal handigheidjes en slimmigheidjes verwerkt. Zo hebben de pionnen de vorm van een pijl gekregen zodat de trainer gemakkelijk de richting van de oefening kan aangeven. Super handig voor kleine kinderen en aan de onderkant zitten een paar kleine inkepingen zodat de pion zich vast zet in het gras of kunstgras. Kom een keer naar de winkel en bekijk het eens zelf.