Verrekijkers

Verrekijkers

Wil je iets dat ver weg is, graag van dichtbij bekijken? Met onze verrekijkers kun jij gewoon op je plek blijven staan en objecten uit de verte dichterbij halen. Of je nu jaagt, vliegtuigspotter bent of vogels in de natuur wilt zien: onze verrekijkers vergroten tot wel 12 keer. Zo kun je de objecten in detail bekijken en mis je niets. Daarnaast zijn onze verrekijkers licht, stevig en eventueel waterdicht waardoor je ze makkelijk kunt meenemen op jouw avontuur. Wil je ook een lunchpakket en wat te drinken meenemen op je observatietocht? Bekijk onze handige rugzakken. Trek je er langer op uit in de natuur? Kijk dan bij onze kompassen en trekkinguitrusting.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Kleur
Maat
Merk
Prijs
125,00
Verrekijker Gambit shark
GAMBIT

Verrekijker Gambit shark

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

144,50
Verrekijker Gambit shark 8x42
GAMBIT

Verrekijker Gambit shark 8x42

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

125,00
4.4/5 Op basis van 1914 reviews

Verrekijker kopen? Hier moet je op letten

Er bestaan verschillende soorten verrekijkers. Wil je de beste verrekijker kopen? Dan heb je op het eerste oog enorm veel keuze en weet je niet waar je moet beginnen met kijken. Waar let je op bij het kiezen van een verrekijker? Daarmee helpen wij je graag. Allereerst bepaal je wat voor soort verrekijker je wilt. Wil je een verrekijker kopen met twee lenzen? Of wil je een verrekijker met één lens? Die laatste wordt ook wel een monoculair genoemd. Deze is lichter en compacter dan een normale verrekijker. Je kijkt met één oog door deze verrekijker. Je kunt hiermee niet zoomen en hij is vaak bedoeld voor kleinere afstanden, bijvoorbeeld om vogels te spotten of voor evenementen. De normale verrekijkers, dus met twee lenzen, zijn stevig en licht. Afhankelijk van het model zijn ze compact. Bij de meeste normale verrekijkers kun je zoomen en scherpstellen. Wij raden je dus een verrekijker met twee lenzen aan als je op zoek bent naar scherpte, zoomfuncties en compactheid. Een verrekijker met één lens is het beste te gebruiken als je niet wilt dat het apparaat veel ruimte inneemt in je tas. Ook kies je voor deze als je objecten die binnen een korte afstand bevinden, beter wilt bekijken. Daarna bepaal je wanneer je de verrekijker gaat gebruiken. Is dat in het daglicht, of wanneer de zon nog niet helemaal op is? Enkele verrekijkers uit ons assortiment kunnen ook in de schemering gebruikt worden. Wanneer de avond valt en de wilde dieren op pad gaan, kun jij ze goed observeren met je schemerverrekijker. Het schemergetal geeft aan hoe de kijker bij weinig licht presteert. Hoe hoger het getal, hoe beter je ermee ziet in de schemering. Wil je dus alleen overdag de verrekijker gebruiken? Kies dan voor een normale. Wil je dat je verrekijker ook presteert zonder veel daglicht? Kies dan voor een verrekijker met schemerfunctie. Bij ons kun je gemakkelijk online je verrekijker kopen. Ben je er nog niet helemaal over uit? Kom gerust langs in een Decathlon winkel om een of meerdere van onze verrekijkers uit te proberen. We hebben 21 vestigingen door heel Nederland, dus we zijn ook bij jou in de buurt. We staan voor je klaar om advies te geven!

Laat jouw kind de natuur verkennen met een verrekijker kind

Wil jij je kind alles leren over de natuur? Met een verrekijker kind maak je het de jonge dierenspotter leuk en leerzaam. Deze speciale kinder verrekijker heeft een leuke, vrolijke kleur. Kies bijvoorbeeld uit blauw of oranje. Begin eerst met uitleg over de verrekijker en welke dieren je kind kan vinden op de plek waar jullie naartoe zijn gegaan. Hoe herkent je kind het dier? Waar moet je kind op letten? Daarna kan hij of zij op pad. Met deze verrekijker kind hoef je je geen zorgen te maken over het scherpstellen, dat doet hij automatisch. Daarnaast is de verrekijker kind voorzien van een handig verstelbaar koordje, waardoor je kind hem kan dragen rond de nek. Ook kan deze verrekijker goed tegen een stootje. Dus als je kind hem uit enthousiasme laat vallen, is dat niet erg. Wat spot jouw kind allemaal?