Waterdichte verrekijker 900 10x42 kaki

€229,99

8600097

Ons gepassioneerde team ontwikkelde deze verrekijker voor wie vaak wilde dieren gaat observeren, van zonsopgang tot zonsondergang

Deze verrekijker werd ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van gepassioneerde jagers die hun verrekijker intensief gebruiken en de dieren in alle detail willen bestuderen

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Ophalen in de winkel

PRODUCTVOORDELEN

Beeldkwaliteit

Om dieren in de verte te onderscheiden, zelfs bij invallende duisternis.

Waterdichtheid

Waterdicht, afgedicht en kan tegen onderdompelen: wees niet bang voor de regen

Gewicht

Erg stevige behuizing in magnesium, 695 g

Stevigheid

Bestand tegen een val vanaf 3 m op zachte bodem. Krasbestendige lenzen

Gezichtsveld

Observeer een grote zone, 107 m op 1000 m afstand

Vergroting

Haalt geobserveerde objecten 10 keer dichterbij

Eenvoudig transport

Inclusief harde beschermhoes en comfortabele behuizing

TECHNISCHE INFORMATIE

Kenmerken

Afmetingen:146x125x50 mm
Uittredepupil: 4,2 mm
Lichtsterkte: 17,6
Schemeringsfactor: 20,5
Gezichtsveld: 107 m op 1000 m afstand
Dichtstbijzijnde observatiepunt: 2 m
Waterdicht en condenswerend: stikstofgespoeld
Lensbehandeling: FBMC (Full Broadband Multi coated)
Prisma: BaK4 dielektrisch
Behuizing in magnesium

Beeldkwaliteit 1

Wanneer natuurlijk licht op een lens valt, gaat een deel van de intensiteit verloren. Iedere lens absorbeert immers enkele procenten van het licht. In een verrekijker met 12 optische elementen wordt dat percentage significant. Iedere lens moet dan ook behandeld worden om dat verlies tegen te gaan. Elke behandeling heeft echter haar prijs. Hoe efficiënter de behandeling, hoe duurder de lens wordt. We streven dan ook naar een slim evenwicht tussen doeltreffendheid en prijs.

Beeldkwaliteit 2

Deze verrekijker heeft een BaK4-prisma met dielektrische coating en FBMC-behandelde lenzen: Full Broadband multi-coated. Dit wil zeggen dat alle oppervlakken evenwichtig en meerlaags behandeld werden voor een optimale lichttransmissie en een contrastrijk beeld.
Deze 2 elementen zorgen voor een lichttransmissie van 83% en een uitstekend contrast en goede kleurweergave bij daglicht, plus een uitstekende lichtsterkte bij schemerlicht. Het hoogwaardige prisma biedt uitstekend detailzicht.

Waterdichtheid

Verrekijker gevuld met stikstof voor de waterdichtheid en tegen beslaan. Bestand tegen onderdompeling tot 1 meter gedurende 15 minuten.

Lichtsterkte en gebruik

Deze verrekijker 900 10x42 werd ontwikkeld voor gepassioneerde en veeleisende jagers, die hun verrekijker intensief gebruiken en de dieren in alle detail willen bestuderen.
Uitstekende beeldkwaliteit en erg sterke behuizing in magnesium: met deze verrekijker kun je de dieren observeren tot laat in het schemerlicht, een cruciaal en soms uniek moment om de meest angstige dieren en nachtdieren te spotten.

Uittredepupil

De menselijke pupil is 2 tot 3 mm groot bij daglicht, 4 tot 5 mm bij schemerlicht en 6 tot 7 mm in het donker. Om ten volle van de beschikbare helderheid te kunnen profiteren, kies je dan ook een verrekijker met een uittredepupil die overeenstemt met jouw pupil. De 10x42 beschikt over een uittredepupil van 4,2 mm en is dus erg geschikt bij schemerlicht.

SCHERPSTELLEN EN BRILDRAGERS

Inschuifbare oogdoppen, om ook te passen voor mensen met een bril.
Draag je geen bril, schuif de oogdoppen dan zo ver mogelijk uit door eraan te draaien. Met een bril draai je de oogdoppen in tot tegen de behuizing van de verrekijker.Om het geobserveerde object of dier helder en scherp te zien, stel je de verrekijker scherp door de centrale draaiknop naar links of rechts te draaien tot je een mooi scherp beeld hebt.

BIJSTELLEN VAN HET ZICHTVERSCHIL TUSSEN BEIDE OGEN

Om het zichtverschil tussen de 2 ogen te corrigeren:
je rechteroog sluiten en met de centrale draaiknop scherpstellen op een object op een vijftigtal meter voor je. Zodra je een mooi scherp beeld hebt, sluit je het andere oog en herhaal je die handeling, maar deze keer stel je scherp met de ring die je aan de rechteroogdop vindt. Zo is de afwijking gecorrigeerd. Normaal gesproken hoef je die ring daarna nooit meer aan te raken.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Structuur 35% Glas mineraal, 28% Magnesium, 16% Aluminium, 15% PVC (Polyvinylchloride), 4% Acrylonitril butadieen styreen, 2% Koper Achtertas 83% Foamed EVA, 17% Polyethyleentereftalaat (PET) Riem 50% Rubber - Styreen-butadieen-rubber(SBR) - Latex, 18% Polypropyleen, 16% Polyethyleentereftalaat (PET), 16% Polyoxymethyleen Buitenschaal 100% PVC (Polyvinylchloride)

AFBEELDINGEN

Waterdichte verrekijker 900 10x42 kaki
Waterdichte verrekijker 900 10x42 kaki
Waterdichte verrekijker 900 10x42 kaki
Waterdichte verrekijker 900 10x42 kaki
Waterdichte verrekijker 900 10x42 kaki
Waterdichte verrekijker 900 10x42 kaki

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN