Petten & hoeden

Petten & hoeden

Petten en hoeden beschermen je gezicht tegen de zon, waardoor je je hoofd koel houdt. Draag er een tijdens je work-out, of als accessoire tijdens een zwoele zomerdag. We hebben petten en hoeden voor verschillende weersomstandigheden en sporten. En dat ook nog eens in verschillende verschillende maten, modellen en vormen! Bekijk bijvoorbeeld onze zonnehoeden en honkbalpetten. Draag ook uv-kleding, zonnebrand en een zonnebril om je tegen de zon te beschermen. Neem een strandparasol mee naar het strand. In ons grote assortiment petten en hoeden vind je het hoofddeksel dat bij jou past.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Maat
Sticker
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 33897 reviews

De pet kopen die bij jou past

Bij Decathlon kun je online de mooiste en handigste petten kopen. Zoek je bijvoorbeeld een stijlvolle zwarte pet? Of wil je liever een klassiek witte pet? Bij ons vind je damespetten en herenpetten in verschillende kleuren. Wil je een pet kopen die perfect op je hoofd past? Onze verstelbare pet stel je eenvoudig af, zodat deze aangepast is aan je hoofdomtrek. Zo voorkom je dat hij gaat schuren of voor je ogen schuift als je nét lekker in je work-out zit. Als het warm weer is of je bent intensief aan het sporten, is een ventilerende pet natuurlijk ook fijn om te hebben. Daarmee verlucht je je hoofd en wordt het zweet beter afgevoerd. Om je hoofd te beschermen tegen de schadelijke delen van de zonnestralen, wil je een pet kopen met uv-werend stof. Zo kun je zorgeloos door de bergen trekken of urenlang vissen. Voor iedere wens genoeg keuze bij Decathlon! Ook in de merken petten die we hebben. Van merken als New Era en Adidas, tot Domyos en Kalenji. Jij kiest de pet die bij jouw wensen past.

Goedkope petjes vind je bij Decathlon

Zoek je goedkope petjes? Die vind je bij Decathlon. Petten hoeven namelijk niet duur te zijn, dat bewijzen wij. Onze goedkope petjes zijn bovendien ook nog eens van hoge kwaliteit. Voor iedere prijsklasse bieden we verschillende petten aan. Bekijk online welke we op dit moment in ons assortiment hebben. Wil je liever eerst passen? Probeer in de winkel de pet uit die jij op het oog hebt. Kies uit onze 20 winkels in Nederland welke bij jou het dichtst in de buurt is. Wij ontvangen je graag en staan klaar om je te adviseren!