NABAIJI

Zonnehoedje baby / peuters | Uv-werende pet roze

€5,99
Ref. : 8577210

Ontworpen om het hoofd en de nek van je peuter tijdens het spelen in het water te beschermen. Beschermt zelfs nat tegen uv-straling.

De uv-werende pet beschermt je peuter zelfs in het water. De bedekkende vorm zorgt voor een volledige bescherming van de nek en oren. Zo kan je kleine volop genieten in het water!

Kleur: Magentaroze

Maattabel
  • 6-12M undefined
  • 92CM 18-24M undefined
  • 3-4J undefined
Aantal:

Productvoordelen

Zonbescherming

UPF 50+. Beschermt zelfs nat tegen de zon. Houdt minstens 95% uv-straling tegen.

Sneldrogend

Synthetisch materiaal dat snel droogt.

Technische informatie

De bescherming van kinderen

Omdat het verdedigingssysteem van een kind pas vanaf het derde levensjaar volgroeid is, is de huid van peuters zeer gevoelig aan de zon. Bij een gelijke blootstelling zijn de effecten van de zon bij kinderen twee tot drie keer zo sterk als bij volwassenen. Het is daarom belangrijk om ze goed te beschermen.

Wat betekent UPF 50+?

UPF (Ultra Violet Protection Factor) is een wereldwijde standaard en norm voor zonnebescherming.
Het geeft weer in hoeverre de stof beschermt, in het bijzonder hoeveel uv-straling het doorlaat.
Om aan de norm te voldoen, moet de kleding minstens 95% uv-straling tegenhouden. UPF 50+ betekent dat de stof minstens 95% van de uv A-straling en 98% van de uv B-straling tegenhoudt.

Waar moet je rekening mee houden als je met je kind de zon in gaat?

Hoewel de uv-werende pet je kind beschermt tegen de zon is het belangrijk om rekening te blijven houden met andere elementen als weerkaatsingen (op het water, het zand...), de warmte en het uur van de dag. Denk naast het dragen van deze pet ook aan de volgende dingen: geef je kind een zonnebril en een uv-werende outfit, breng regelmatig geschikte zonnecrème aan, zorg dat hij of zij voldoende drinkt, etc.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyamide Voering 100% Polyester

GEBRUIKSAANWIJZING

Beschermt enkel de bedekte delen tegen uv-straling.

TESTS

Deze uv-werende pet werd door onze ontwerpteams ontwikkeld en getest in Hendaye in Frankrijk. De gebruikte materialen werden ook in een laboratorium getest om de beste kwaliteit en duurzaamheid te kunnen garanderen.

Goedgekeurd door

De zonwerende materialen werden in een laboratorium getest door onze ingenieurs. Ze voldoen aan de geldende norm: EN 13758-2. Wij voeren voor de productie tests uit op de gebruikte materialen. We hebben zelf ook meetapparatuur waarmee we de tests van externe laboratoria aanvullen. De producten worden zowel nat als droog in een laboratorium en in de praktijk getest.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook