Paraplu's

Paraplu's

Wil jij droog door een regenachtige dag komen? In Nederland is het normaal dat er vaak een regenbui valt, dus een paraplu is een belangrijk product om in huis te hebben. Een paraplu van Decathlon zorgt dat de regen niet op je hoofd valt tijdens je sport, je wandeling naar de supermarkt en je sprint naar de trein. Zoek je een paraplu die de wind tegenhoudt, of je beschermt tegen uv-straling? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je tijdens een regenbui van top tot teen droog blijven? Bekijk dan onze regenkleding en regenlaarzen.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Sport
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
46,00
50,00
Paraplu voor kinderen JuCad
JUCAD

Paraplu voor kinderen JuCad

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

92,50
Paraplu JuCad
JUCAD

Paraplu JuCad

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

157,50
58,50
Zakparaplu JuCad
JUCAD

Zakparaplu JuCad

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

57,50
Paraplu Longridge anti-uv
LONGRIDGE

Paraplu Longridge anti-uv

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

157,50
157,50
4.5/5 Op basis van 18699 reviews

Blijf droog en vind jouw ideale paraplu bij Decathlon:

Niks vervelender dan door de regen moeten reizen, of dit nou op de fiets is of met de benenwagen. Naast dat het ronduit vervelend is om jezelf van punt a naar punt b te verplaatsen in een flinke regenbui is sporten in de regen ook verre van ideaal. Het beoefenen van je favoriete buitensporten is immers altijd lekkerder onder het genot van een zonnetje dan in een stortbui. Sporten of jezelf verplaatsen in natuurlijk het meest prettig in geschikte en gemoedelijke weersomstandigheden. Helaas blijkt dit in de praktijk nooit zo vanzelfsprekend te zijn omdat we nou eenmaal afhankelijk zijn, en worden overgelaten aan de natuur. Gelukkig hebben we bij Decathlon alles wat je nodig hebt mocht je er niet aan ontkomen om in een bui naar buiten te gaan. Zo hebben we niet alleen de beste Regenkleding om je warm en droog te houden. Maar ook de beste paraplu's om de meest natte weersomstandigheden mee te trotseren.

Compacte opvouwbare paraplu's voor allerlei buitensporten:

Ga je kijken bij een sport wedstrijd? Of heb je een vistripje op de planning staan? Was je van plan een wandeling te maken? Of ga je een potje golfen? Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over of het droog blijft. Met de paraplu's van Decathlon ben jij beschermt tegen de meest heftige hoosbuien. Zo hebben we de hengel paraplu XL, deze paraplu hoef je niet vast te houden en kan je makkelijk in de grond steken. Zo kun je er met gemiddeld 3 personen onder zitten. Deze parasol beschermt je niet alleen tegen de regen maar ook tegen de zon. Ook zitten er nog windschermen aan deze paraplu, zo wordt deze helemaal winddicht en kun je heerlijk vissen. Ben je meer opzoek naar een compacte opvouwbare paraplu? Dan ben je bij Decathlon ook aan het juiste adres. Onze opvouwbare paraplu's zijn perfect voor op de golfbaan. Maar ook zijn deze kleine paraplu's zeer geschikt om in je tas te stoppen zodat je altijd een paraplu bij je hebt als je onderweg bent. Zo ben je er zeker van dat je niet voor verrassingen komt te staan door een plotselinge regenbui en zo ga je dus goed voorbereid op pad. Kortom, de onze opvouwbare paraplu's zijn niet alleen geschikt voor buitensportactiviteiten maar ook voor perfect voor onderweg. Voor het ultieme comfort, waarbij je altijd bent voorbereid op elke situatie kan een opvouwbare paraplu van Decathlon zeker niet ontbreken in tas. Blijf altijd droog met de paraplu's van Decathlon!

De beste stormparaplu's vind je bij Decathlon:

We kennen het allemaal wel. Je bent op pad of buiten aan het sporten en je wordt overrompeld door een onverwachte regenbui. Maar het regent niet alleen het is ook nog eens enorm aan het waaien. De meeste paraplu’s begeven het onder hevige wind en klappen snel om of gaan zelfs kapot. Bij Decathlon verkopen we paraplu’s die zelfs de meest hevige weersomstandigheden kunnen trotseren. De Jucad paraplu is windbestendig door de vierkante vorm hierdoor wordt de wind als het ware afgestoten. Verder draagt het dubbele luifel ook bij aan de stormbestendigheid van deze paraplu. Maar wat is nou precies het verschil tussen een normale paraplu en een stormparaplu? Een normale paraplu kan goed beschermen tegen de regen maar is minder bestand tegen hevige wind. Wanneer het stormt en de wind flink rond raast is een stormparaplu de beste uitkomst. Door het ontwerp van deze windbestendige paraplu zal deze niet snel kapot gaan in hevige windstoten. Ga goed voorbereid op pad en trotseer wind en regen. Kies uit een breed assortiment van verschillende stormparaplu’s van verschillende aanbieder, alleen bij Decathlon.