Duffle bags

Duffle bags

Duffle bag kopen? Deze tassen zijn handig voor wanneer je op reis gaat, trektochten gaat maken. Bekijk ook onze sporttassen voor wanneer je gaat sporten. Draag je je spullen liever in een rugzak? Bekijk dan al onze rugzakken.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪AANTAL VAKKEN‬
Kleur
Prijs
4.7/5 Op basis van 4904 reviews

Houd je spullen droog in een waterdichte duffle

Je gaat op reis en je neemt mee: een waterdichte duffle! Niets is handiger tijdens je trektocht dan een waterdichte duffle te hebben. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om vocht en regenbuien. Je spullen blijven droog. Tijdens je hike draag je de tas op je rug en let je op het pad, lekker je handen vrij hebben: wat een draagcomfort! Met de bevestigde schouderbanden bepaal je zelf hoe je hem draagt. Wil je even je rug vrij hebben? Dan draag je de tas om je schouder. Wil je even de tas een stukje verplaatsen? Til hem op met de hand. Onze duffle bags zijn robuust dankzij de juiste stof en de verstevigde naden. We hebben geen waterdichte duffle in ons assortiment, dus wij raden je aan daarnaast nog een regenhoes aan te schaffen om je tas en de inhoud droog te houden.

Duffel bag kopen bij Decathlon

Zoek jij een reistas? Bekijk dan de optie voor een duffel bag kopen! Vraag je je nu af: wat is een duffel bag? Dat leggen we je met alle liefde uit. Simpel gezegd is een duffel bag een reistas, maar dan zonder wielen. Vroeger werden de duffle bags gemaakt van een dik canvasstof. Vandaar ook de naam: Duffel is een stad in België waar de stof werd gemaakt. Duffel bag betekent dus eigenlijk: rugzak uit Duffel. In de 20e eeuw werd de naam duffle bag vaak gebruikt om een tas aan te duiden die cilindervormig was met een opening aan de bovenkant. Later werd de term ook gebruikt voor stoffen tassen met een rijgkoord en harde bodem, meer bekend als ‘sporttas’. Aan de ouderwetse duffel bag werden daarna extra accessoires toegevoegd zoals wielen, opbergvakken en ritsen. Eigenlijk is de duffle bag dus de grondlegger van andere tassen! Tegenwoordig zijn duffle bags stevige, ruime tassen gemaakt van slijtvast materiaal. In plaats van een rijgkoord zitten er nu handige ritsen in de tas. Er is ook ruimte in de tas om je belangrijke spullen op te slaan dankzij het binnenopbergvak. Wil je een duffel bag kopen voor je weekendje weg? Ideaal, want je kunt de tas op verschillende manieren dragen: over je schouder, op je rug of in de hand. Je kunt er genoeg spullen in kwijt voor je reis. Wil je een duffel bag kopen voor je sport? Wij hebben verschillende maten beschikbaar, zo kies jij zelf uit hoe groot je de tas wilt hebben.