SUBEA

Duiktas / reistas op wieltjes met stijve schaal SCD 90 l trolley zwart/blauw

€104,99
Ref. : 8385231

Onze teams hebben deze tas met stijve schaal ontwikkeld voor diepzeeduikers die al hun duikmateriaal willen meenemen op een vakantie van een week.

De ideale duiktas om al je duikmateriaal mee te nemen wanneer je voor een week op reis gaat. Door de stijve schaal is je materiaal goed beschermd.

Kleur: Licht eendenblauw / Zwart

.
Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Inhoud

Tas op wieltjes met een inhoud van 90 l (3,8 kg), ideaal voor al je materiaal.

Bescherming van de inhoud

Stijve, thermogevormde achterkant. Vak met klep en 2 waterdichte buitenvakken

Compactheid

Deze duiktas is compact op te vouwen en op te bergen (hoogte 11 cm).

Lichtgewicht

Gewicht: 3,8 kg

Bestand tegen zout water

Rits in geïnjecteerd plastic met metalen runner die niet blokkeert door zout.

Technische informatie

Afmetingen van de tas


Lengte: 85 cm.
Breedte: 36 cm.
Hoogte: 33 cm.

Compactheid en bescherming van de inhoud

In de tas zit een stijve plaat die je tegen de bodem moet drukken als je de tas wilt vullen. Daarna moet je de U-vormige metalen beugel in het hiervoor voorziene klittenband steken. Die uitneembare plaat zorgt ervoor dat de tas een stijve bodem heeft om je spullen beter te beschermen tijdens het transport. En doordat hij uitneembaar is, kun je de lege tas ook compacter opvouwen en gemakkelijker opbergen (bijvoorbeeld onder je bed).

Een thermogevormde schaal om kwetsbaar materiaal te beschermen

Een stijve thermogevormde schaal om de meest kwetsbare duikaccessoires te beschermen. Weegt weinig voor een halfstijve tas van 90 liter: minder dan 4 kg. Leg onderaan het meest kwetsbare materiaal zoals je ademautomaat, duikcomputer en trimvest en leg je duikpak daarop. De zakken opzij en vooraan zijn geïsoleerd dankzij een waterdicht materiaal. Ze zijn ideaal voor je documenten en duikboekje.

Een waterdicht binnenvak

De stof van het hoofdvak en van de zak onder de klep is waterdicht zodat je je duikspullen optimaal kunt organiseren. Wanneer je natte duikspullen in de tas stopt, blijft de inhoud van de klepzak droog! Ideaal voor duikvakanties of uitstapjes van een dag. Het grote waterdichte compartiment zorgt er ook voor dat er geen water uit de tas drupt (in de auto bijvoorbeeld).

Hoe wordt de inhoud van de tassen van SUBEA gemeten?

De inhoud van de tas wordt gemeten volgens een gestandaardiseerde methode: we vullen het hoofdcompartiment en alle zakken met kleine balletjes. Vervolgens gieten we de balletjes over in een maatbak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.

Rits in geïnjecteerd plastic

De ritsen van deze tas zijn in geïnjecteerd plastic en de rits van de zak bovenaan is in metaal. Plastic ritsen zijn immer beter bestand tegen zout dan metalen ritsen en zullen dus ook niet corroderen. Bovendien wordt de rits niet geblokkeerd door zandkorrels en zal ze dus ook veel minder snel stuk gaan. Hierdoor is de rits dus beter bestand tegen een maritieme omgeving.

Garantie

Beschikbaarheidsduur van onderdelen die noodzakelijk zijn voor het gebruik: 2 jaar.

Gewicht

3.9 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Coating: 25.0% Polyurethaan, 75.0% Polyethyleen Hoofdstof: 100.0% Polyester Voering: 100.0% Polyethyleen Weefsel: 100.0% Polypropyleen Achterkant stof: 100.0% Polyester

TESTS

Ontwikkeld en getest door onze teams en technische partner in Hendaye (Frankrijk).

Goedgekeurd door

Onze technische partner: Planet Ocean (een PADI-duikcentrum met 5 sterren) gevestigd in het Water Sports Center by Decathlon in Hendaye - Frankrijk. Het centrum gebruikt het hele jaar door SUBEA-duikmateriaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van SUBEA: vanaf het ontwerp met onze productmanagers, designers en ingenieurs tot de langetermijntesten met de hulp van de duikers van het centrum (zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding).

ONDERHOUDSADVIES

Drogen in de droogtrommel mogelijk. - Normale temperatuur, maximale trommeluitlaatluchttemperatuur 80°C.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 200°C.

Maximale wastemperatuur van 70°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Zeer matige behandeling.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook