Fitness dance

Fitness dance

Sta je iedere week lekker in de sportschool te zweten tijdens een Zumba of andere fitness dance les? Bekijk op deze pagina onze dansartikelen voor Zumba en Fitness dance. Kijk ook eens naar het assortiment hip hop en streetdance en fitness schoenen.
Advies nodig?
Wat heb ik nodig als ik begin met dansen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.6/5 Op basis van 12453 reviews

Hoe kies je een outfit voor fitness dance of street dance?

De outfit voor fitness dance, dans-workouts of street dance is vaak veel vrijer dan die voor ballet, die meestal door de lerares wordt opgelegd.Je moet er alleen voor zorgen dat je kleding comfortabel zit en je niet hindert in je bewegingen. De combinaties van een wijde broek + aansluitend topje of aansluitende broek + ruim topje zijn ideaal. Aarzel ook niet om dingen over elkaar te dragen (T-shirt + top of T-shirt + kort danstopje) voor nog meer stijl!

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over dans kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.