Sportbeha voor fitness 900 met veel ondersteuning wit

€18,99

8643089

We ontwikkelden deze sportbeha voor fitness voor high impact-activiteiten: hiit, crossfit, jump, body attack, touwtjespringen, loopband.

We kozen voor een 'racerback' met verstelbare bandjes voor jouw comfort. De ingewerkte schuimpads accentueren je boezem. Verander van look met een van de andere verkrijgbare prints.

Kleur:

Sneeuwwit

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Borstondersteuning

VEEL ONDERSTEUNING: de borsten bewegen 29,2% minder* bij high impact-activiteiten.

Zweetafvoer

De ademende, sneldrogende stof houdt je huid droog.

Verstelbaar

Verstelbare bandjes.

Rekbaar

Elastaan in de stof voor veel bewegingscomfort.

Borstvorming

Met pads voor een mooiere buste.

TECHNISCHE INFORMATIE

Cups met schuimpads

Deze sportbeha 900 voor cardiofitness is voorzien van twee voorgevormde schuimpads.

Een sportbeha geschikt voor high impact-activiteiten

De fitnessbeha 900 met veel ondersteuning is perfect voor high impact*-fitness (hiit, crosstraining, circuittraining, body attack, jump, hardlopen op de loopband, touwtjespringen). De ingewerkte schuimkussentjes accentueren de natuurlijke rondingen van je borsten en geven veel steun tijdens je activiteiten. De technische ademende stof op de rug reguleert de transpiratie.
* Vermindert schokken met 29,2% ten opzichte van een klassieke beha, bij high impact-activiteiten.

Meerdere verstelsystemen, voor een perfecte pasvorm

Elk verstelsysteem op deze beha draagt bij aan je comfort. De haakjes vooraan zijn bijzonder handig om de wijdte aan te passen en de behabandjes zijn voorzien van schuifgespjes om ze losser of strakker te maken.

Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting, om goed voor je borsten te zorgen

Terwijl je sport worden je borsten, die kwetsbaar zijn en vrijwel alleen worden ondersteund door de huid, onderworpen aan belasting die véél hoger is dan in het dagelijkse leven. Ongeacht je cupmaat of je leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren, waarbij ze soms 5 keer hun normale gewicht moeten verwerken, afhankelijk van de intensiteit. Een sportbeha geeft dan de nodige steun en comfort. Hij beschermt je borsten tegen schokken, pijn en vroegtijdig verslappen.

Zoek daarom de juiste ondersteuning: niet te veel, niet te weinig

Terwijl je sport, rekken de huid en de ligamenten van je borsten uit door de belasting. Zonder voldoende steun kan je op termijn pijn voelen of zullen je borsten sneller verslappen. Toch kan te veel ondersteuning ook schadelijk zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je cupmaat en aan de intensiteit van de impact. Het is zaak de borsten te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te veranderen.

Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport

Onze sportbeha's zijn verkrijgbaar met drie verschillende ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten enkel licht bewegen (pilates, stretching, spierversterking ...), gemiddelde ondersteuning voor activiteiten met matige en niet-repetitieve schokken (dans-workouts, cardiotraining ...) en veel ondersteuning voor activiteiten met intensieve bewegingen (steppen, loopband, trampolinespringen ...).

Hoe kies je de juiste maat?

Een sportbeha in de juiste maat geeft de nodige steun aan je borsten en zorgt voor je comfort. Om de juiste keuze te maken, neem je een meetlint en meet je je borstomtrek (zonder beha): ga voor een spiegel staan; houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen; breng het meetlint naar voren, over het breedste deel van je borsten; lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen; check de maattabel om je maat te bepalen.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontwikkeld?

De DOMYOS-sportbeha's zijn door onze teams stuk voor stuk bedacht om jouw comfort te verzekeren en gezondheidsproblemen te voorkomen. We gebruiken geen beugels, om het risico op blessures en samendrukken van de klieren te vermijden, we voorzien zo min mogelijk naden aan de tepels om het risico op irritatie te vermijden en we kiezen voor stoffen die de transpiratie goed afvoeren, om jouw comfort te verzekeren en het risico op irritatie aanzienlijk te beperken.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?

Alle modellen worden getest in onze labs, door de borstondersteuning te controleren (we meten hoeveel trager de borsten bewegen tijdens het sporten). Op basis daarvan worden ze geclassificeerd van 1 tot 5: 1 voor lichte ondersteuning, 3 voor gemiddelde ondersteuning en 5 voor veel ondersteuning.
*De fitnessbeha's van DOMYOS beperken de beweging van de borsten met minstens 10% (niveau 1) en tot 50% (niveau 5) vergeleken met een klassieke beha.

Worden de DECATHLON-producten voor verkoop getest?

Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het laboratorium zodat je veilig en comfortabel kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test".
En daarna? Testers zoals jij proberen onze producten uit tijdens hun sportactiviteiten. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En zo komen onze, of zeg maar jouw outfits tot stand!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 92% Polyethyleentereftalaat (PET), 8% Elastaan Stof op rug 76% Polyethyleentereftalaat (PET), 24% Elastaan Achter voering 76% Polyethyleentereftalaat (PET), 24% Elastaan Voering cup 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Tweede voering 100% Polyamide

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.We raden je aan om de schuimvullingen uit je beha te halen voor je hem in de wasmachine stopt. Gebruik bij voorkeur een wasnetje.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN