Sportbeha voor fitness met veel ondersteuning 900

19,99
Kleur: ZWART / ZWART
Maat: Maattabel

We hebben deze sportbeha voor fitness ontwikkeld voor activiteiten met hoge impact: hiit, crossfit, jump, body attack, touwtjespringen, loopband.

We kozen voor een 'racerback' met verstelbare bandjes voor jouw comfort. De ingewerkte schuimpads flatteren en accentueren je borsten. Verander van look met een van de andere verkrijgbare prints.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Borstondersteuning

VEEL ONDERSTEUNING: de borsten bewegen 29,2% minder* bij high impact-activiteiten.

Borstverstevigend

De ingewerkte schuimstof pads accentueren de natuurlijke welving van je borsten.

Zweetafvoer

Blijf droog tijdens de inspanning dankzij de ademende en sneldrogende stof.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Met schuimvullingen

Deze sportbeha 900 voor cardiofitness is voorzien van twee voorgevormde schuimpads.

Een sportbeha geschikt voor activiteiten met hoge impact

De fitnessbeha 900 in grote maat is perfect voor high impact*-fitness (hiit, crosstraining, circuit training, body attack, jump, hardlopen op de loopband, touwtjespringen). De ingewerkte schuimkussentjes accentueren de natuurlijke rondingen van je borsten en geven veel steun tijdens je activiteiten. Het rugpand bestaat uit een luchtige technische stof om de transpiratie af te voeren.
* Vermindert de schokken met 29,2% ten opzichte van een klassieke beha, bij activiteiten met hoge impact.

Meerdere verstelsystemen zodat de beha altijd goed zit

Elk verstelsysteem op deze beha draagt bij tot je comfort. De haakjes vooraan zijn bijzonder handig om de wijdte aan te passen en de behabandjes zijn voorzien van schuifgespjes om ze losser of strakker te maken.

Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting om je borsten te beschermen

Je borsten zijn kwetsbaar en worden bijna uitsluitend ondersteund door de huid. Tijdens het sporten worden ze veel zwaarder belast dan in het dagelijks leven. Ongeacht je cupmaat of leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot vijf keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. Een sportbeha geeft ze de nodige ondersteuning en comfort tijdens je fitnessactiviteit. Hij beschermt ze tegen schokken, pijn en voortijdige verslapping.

Kies de juiste ondersteuning: niet te weinig, niet te veel

Tijdens het sporten rekken de huid en ligamenten van je borsten uit door de bewegingen. Zonder voldoende ondersteuning loop je het risico dat je pijn krijgt of dat je borsten vroegtijdig verslappen. Toch kan te veel ondersteuning ook schadelijk zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je cupmaat en aan de intensiteit van de impact. De bedoeling is om je borsten te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te veranderen.

Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport

We ontwikkelden onze sportbeha's met drie verschillende ondersteuningsniveaus naargelang de sport die je beoefent: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten weinig bewegen (pilates, stretching, krachttraining …); gemiddelde ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen (dans-workouts, cardiotraining ...); veel ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten veel bewegen (trainen op een loopband, trampolinespringen ...).

Hoe kies je de juiste behamaat?

De juiste maat garandeert ondersteuning en comfort.
Om je maat te bepalen, neem je een meetlint en meet je je borstomtrek (zonder dat je een beha draagt): ga voor een spiegel staan; houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen; breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten; Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen.

Aan de hand van die omtrek vind je in de maattabel je juiste behamaat.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontwikkeld?

Ons team ontwikkelde de sportbeha's van DOMYOS om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden. We gebruiken geen beugels om het risico's op letsel en druk op de lymfeklieren te vermijden. We beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie). We geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren voor meer draagcomfort en een aanzienlijk lager risico op irritatie.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?

Al onze artikelen worden getest in onze labs, door de borstondersteuning te controleren (we meten hoeveel trager de borsten bewegen tijdens het sporten*). Ze worden beoordeeld en gerangschikt van 1 tot 5: 1 voor lichte ondersteuning, 3 voor gemiddelde ondersteuning en 5 voor veel ondersteuning.
*De fitnessbeha's van DOMYOS garanderen dat je borsten minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. Minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.

Worden de producten van DECATHLON voor verkoop getest?

Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het laboratorium zodat je veilig en comfortabel kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test".
En daarna? Testers zoals jij proberen onze producten uit tijdens hun sportactiviteiten. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En zo komen onze, of zeg maar jouw outfits tot stand!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 92% Polyethyleentereftalaat (PET), 8% Elastaan Stof op rug 76% Polyethyleentereftalaat (PET), 24% Elastaan Achter voering 76% Polyethyleentereftalaat (PET), 24% Elastaan Voering cup 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Tweede voering 100% Polyamide

TESTS

Dit artikel werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.We raden je aan om de schuimvullingen uit je beha te halen voor je hem in de wasmachine stopt. Gebruik bij voorkeur een wasnetje.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN