Voetbalschoenen

Bij voetbalschoenen (kicksen) is het belangrijk dat ze comfortabel zitten en dat je goede grip hebt. Hier vind je een groot assortiment kicksen van Kipsta, Nike, Adidas en Puma. Bij Decathlon ben je aan het juiste adres voor elk type voetbalschoen. Voetbalschoenen kopen doe je online of in een van onze winkels. Bekijk ook onze voetbaldoeltjes, voetbaltenue's en voetballen. Voetbalmateriaal nodig voor je club? Bekijk ons voetbalmagazine!
Voetbalschoenen
Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Maat
Ondergrond
Materiaal
Niveau
Merk
Levertijd
Kleur
Prijs
126 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 6833 reviews

  Voetbalschoenen - Kicksen kopen bij Decathlon


  Veel beginnende voetballers steken veel tijd, energie en geld in een volledig outfit, maar vergeten om de juiste voetbalschoenen aan te schaffen. Goede kicksen zijn de basis om de sport comfortabel uit te kunnen oefenen. En bij Decathlon heb je voor de beginnende voetballer een paar goedkope voetbalschoenen om de sport te ontdekken. 

  Bij Decathlon hebben we kicksen van Kipsta, Nike, Adidas en Puma. Kipsta is ons eigen merk voor voetbal en de Kipsta voetbalschoenen staan bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. 

  Er zijn veel verschillende soorten schoenen en het is belangrijk om de juiste schoen voor het juiste gebruik te kiezen. Bij Decathlon hebben we een ruime keuze voor jong en oud en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen heren en dames voetbalschoenen.
   

  Verschillende type voetbalschoenen - kicksen

  - Voetbalschoenen met vaste nop
  - Zaalvoetbalschoenen
  - Kunstgras voetbalschoenen
  - Voetbalschoenen met een schroef nop (voor drassige velden)


  De meest gangbare voetbalschoenen zijn de schoenen met een vaste nop. Deze schoenen worden over het algemeen op normale grasvelden gebruikt maar kunnen ook op kunstgras worden gebruikt. Deze schoenen zijn zogenaamd hybride maar zullen wel eerder slijten bij het gebruik op kunstgras. 

  Voor futsal of zaalvoetbal heeft Decathlon een ruim assortiment aan zaalvoetbalschoenen en hierbij is het belangrijk dat je niet gaat glijden of schuiven in de schoen omdat je in de zaal erg wendbaar moet zijn. Let dus op dat de schoen goed aansluit als je een keuze maakt.

  Specifieke kunstgras schoenen kenmerken zich door de zool en deze bestaat uit vele kleine tactisch geplaatste noppen in tegenstelling tot de ‘normale’ voetbalschoen waarbij er grotere en minder noppen zijn. Deze kunstgras voetbalschoenen zijn niet geschikt voor op gras. 

  Tot slot bieden we bij Decathlon kicksen met schroef noppen aan. Deze voetbalschoenen worden minder gebruikt en zijn specifiek geschikt voor drassige grasvelden. Ideaal voor nat weer.
   

  Hoe voetbalschoenen - kicksen kiezen?

  Alle voetbalschoenen zijn ontwikkeld voor een optimale grip op een bepaalde ondergrond en het is soms lastig om een keuze te maken. Vaak train je op een kunstgrasveld, maar zijn je voetbalwedstrijden op een normaal grasveld. Het is dus lastig om een keuze te maken. In het ideale geval heb je zowel kunstgras als normale voetbalschoenen met een vaste nop zodat je kunt afwisselen als je op een ander veld speelt. Wij adviseren om in eerste instantie te kijken naar het gebruik en hierop je keuze te baseren. Het voordeel is dat veel schoenen (AG en FG zool) multifunctioneel zijn, je kan deze gebruiken op normale grasvelden en op het kunstgras. Op het kunstgras zullen je kicksen wel eerder slijten en daarom kan het verstandig zijn om specifieke kunstgras (TF en HG) voetbalschoenen aan te schaffen.

  Goedkope voetbalschoenen

  Bij Decathlon staat het proberen van sporten hoog in het vaandel. Daarom proberen wij onze prijzen zo laag mogelijk te houden zodat zoveel mogelijk mensen een nieuwe sport kunnen uitproberen. Dit zie je ook terug in de prijzen van onze voetbalschoenen! Goedkope voetbalschoenen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding dat ervoor zorgt dat je niet teveel geld kwijt bent om te beginnen met voetbal.

  Levering van je voetbalschoenen - kicksen

  Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen