Skeelers

Skeelers

Koop hier de skeelers van Decathlon. Ben je op zoek naar skeelers voor lange tochten of vind je het juist leuk om korte bochten te maken door de stad? We hebben voor ieder wat wils. Skeeler veilig en zorg dat je goede bescherming draagt. Onderdelen vervangen? Kijk snel bij wieltjes en reserve onderdelen. Decathlon heeft ook mooi aanbod rolschaatsen.
Filter
Terug naar artikelen
Gebruik
Niveau
Merk
Maat
Kleur
Prijscategorie
24 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 7145 reviews

  Skeelers en rolschaatsen bij Decathlon

  Veel kinderen die willen beginnen met skeeleren zijn nog jong en zijn daarom snel uit hun skeelers gegroeid. Een aantal skeelers van Decathlon zijn te verstellen en dit is super handig omdat de maat aangepast kan worden. Inlineskates worden veel tijdens de zomer gebruikt maar in principe kun je het hele jaar door skeeleren. Doordat het in Nederland bijna overal vlak is, kun je eenvoudig mooie tochten maken. Het grote voordeel is dat we in Nederland goede gladde wegen hebben waardoor het makkelijk is om vaart te maken. Let wel goed op tijdens het skeeleren voor valpartijen en zorg dat je goed voorbereid op pad gaat. Voor kinderen is het belangrijk om te skeeleren met de juiste bescherming zoals een helm, polsbescherming en kniebeschermers maar ook volwassenen moeten hier rekening mee houden.Bij Decathlon zul je voornamelijk skeelers van Oxelo, Fila en Powerslide vinden. Oxelo is een eigen merk van Decathlon en biedt skates, longboards en steps aan met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

  Er zijn veel verschillende soorten skeelers en het is belangrijk om de juiste inlineskates voor het juiste gebruik te kiezen. Bedenk daarom alvast of je vooral lange afstanden wilt gaan skaten of dat je het leuker vindt om korte stukjes te skaten.

  Rolschaatsen

  Ook voor rolschaatsen kun je bij Decathlon terecht. We hebben verschillende kleuren en speciaal voor wie oude tijden wilt laten herleven zijn deze klassieke items een ware must have.

  Het verstellen van je skates

  Je kunt een aantal modellen inlineskates van Oxelo verstellen en dit gebeurt in 4 stappen. 1. Open de hendel onderaan de skates. 2. Trek de voorkant van de schoen naar achteren. Als de schoen stevig vast zit kun je een beetje heen een weer bewegen totdat de schoen naar voren komt. 3. Zet de schoen op de juiste stand of maat. 4. Sluit de hendel goed zodat deze tijdens het skaten niet los kan komen. Het systeem heeft 4 verschillende maten en dit zorgt ervoor dat je kinderen langer van de inlineskates kunnen genieten. Het is daarnaast belangrijk om skates te kiezen die niet te zwaar zijn en dus lekker wendbaar zijn. Zware inlineskates zijn dus niet geschikt voor kinderen die net beginnen met skeeleren. Te grote skeelers laten de voeten schuiven in de schoen waardoor je kind een slechte techniek aanleert en dit kan valpartijen veroorzaken.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over skeelers en rolschaatsen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen