Skeelers

Skeelers

Koop hier de skeelers van Decathlon. Ben je op zoek naar skeelers voor lange tochten of vind je het juist leuk om korte bochten te maken door de stad? We hebben voor ieder wat wils. Zo hebben we skeelers voor heren, dames skeelers en kinder skates. Skeeler veilig en zorg dat je goede bescherming draagt. Onderdelen vervangen? Kijk snel bij wieltjes en reserve onderdelen. Decathlon heeft ook mooi aanbod rolschaatsen.
Filter
Terug naar artikelen
Gebruik
Niveau
Merk
Maat
Kleur
Prijscategorie
26 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 5871 reviews

  Skeelers kopen

  Skeelers kopen doe je bij Decathlon! Decathlon heeft skeelers voor elke leeftijd én voor elk niveau. Bij het kopen van skeelers is het van belang om naar drie eigenschappen van de skate te kijken; de grootte van het wiel, de hardheid van het wiel en de lagers. Als je skeelers koopt is het aan te raden om te kijken naar de grootte van de wielen omdat dit de snelheid of de grip bepaalt. Met grotere wielen kan je meer snelheid maken, maar met kleine wielen heb je meer grip dan met grote wielen. Waar ga jij je skeelers voor gebruiken? Wil je lange afstanden maken? Ga dan voor grotere wielen. Wil je juist gaan stunten met je skates? Kies dan kleinere wielen. De hardheid van de wielen bepaalt de demping en de snelheid. De hardheid van skeelers varieert van 72A (zacht) tot 90A (hard). Voor stuntskaten heb je zachtere wieltjes nodig dan voor fitness skaten. Hoe zachter het skeeler wieltje, des te meer demping en grip het geeft. Met harde skeeler wieltjes kan je juist meer snelheid maken. Naast het uitzoeken van jouw perfecte skeelers afhankelijk van de wieltjes zijn de lagers ook van belang. Elke skate bestaat uit wieltjes en lagers. Elk wiel heeft twee lagers die om een as draaien en gescheiden worden door een spacer. De skeeler lagers bepalen het rolvermogen van de wieltjes. Alle lagers hebben een ABEC rating die varieert van 1 t/m 11. Hierbij bevat een ABEC van 1 het minste rolvermogen en 11 het meeste. Voor een gemiddelde skater raden wij een ABEC van 5 – 7 aan. Voor beginners raden we een lager met ABEC van 1 – 5 aan.

  Skeeler winkel

  Decathlon heeft een eigen online skeeler winkel. In onze skeeler winkel vind je dus skates voor kinderen en voor volwassenen. Wij hebben skeelers van ons eigen skatemerk Oxelo, maar ook van Fila, Powerslide, Rollerblade, Oroks (ons eigen ijshockeymerk), Mission en Bauer. Onze skate winkel is voorzien van een adviespagina over hoe je skeelers voor volwassenen kiest en hoe je kinderskeelers uitkiest. Heb je toch nog hulp nodig? Dan kan je altijd in één van onze winkels advies vragen aan onze skeeler experts.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen