Slaghandschoenen honkbal

Slaghandschoenen honkbal

Op zoek naar slaghandschoenen voor honkbal? Naast normale honkbalhandschoenen kan je bij Decathlon ook slaghandschoenen voor honkbal kopen. Waarom slaghandschoenen dragen bij honkbal? Deze slaghandschoentjes bieden meer grip tijdens het slaan waardoor je een bal harder en beter geplaatst het veld in kan slaan. Daarnaast kan het dragen van honkbal slaghandschoentjes voorkomen dat je blaren krijgt. In onze collectie vind je slaghandschoentjes van Easton, Franklin, Rawlings en Kipsta. De slaghandschoentjes worden in setjes van 2 verkocht. Bekijk ook hier onze honkbalhandschoenen en honkbalkleding. Voor de honkbalfans van de Major League Baseball hebben we tegenwoordig ook New Era baseball caps van veel verschillende teams uit de MLB.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.3/5 Op basis van 31 reviews

Honkbalspullen bij Decathlon

Ben je op zoek naar honkbalspullen zoals een honkbalhandschoen of baseball pet? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan honkbalhandschoenen, honkbalkleding en andere honkbal accessoires. Honkbal wordt in Nederland steeds populairder en daarom hebben wij bij Decathlon honkbalspullen voor zowel kinderen als volwassenen. Ben je op zoek naar een betaalbare honkbalbroek of honkbalshirt voor je kind? De honkbalshirts en broeken van Kipsta hebben een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding en voldoen aan alle eisen die je als beginnende honkballer nodig hebt. Naast ons eigen assortiment wordt het honkbalassortiment aangevuld met de merken zoals Wilson, Louisville Slugger en New Era .

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over honkbal kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

De levering van je honkbalspullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).