Elektrische steps

Elektrische steps

Je ziet ze steeds meer in Nederland: elektrische steps. Dankzij de elektrische ondersteuning van onze e steps kom je gemakkelijk van a naar b, bijvoorbeeld in het woon-werkverkeer. Bij Decathlon vind je elektrische steps voor volwassenen en voor kinderen aangeboden door onze met zorg geselecteerde partners. Let wel op: in Nederland is elektrisch steppen op de openbare weg verboden! Wil je toch steppen op de openbare weg? Kijk dan eens bij onze steps voor volwassenen of verplaats je door de stad op een longboard of cruiser. Kies je wel voor de elektrische step? Zorg er dan voor dat je goede step bescherming draagt. Let op: Elektrische steps zijn momenteel niet toegestaan op de openbare weg in Nederland!

Advies nodig?
Hoe kies ik de juiste elektrische step?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Kleur
Prijs
Merk
VERKOPER
€549,00
Bohlt EKICK 9 Air
BOHLT

Bohlt EKICK 9 Air

Verkocht en verstuurd door Nr1elektrischestep

€899,00
Joyor Y5S
JOYOR

Joyor Y5S

Verkocht en verstuurd door Nr1elektrischestep

€999,00
€599,00
Joyor X1
JOYOR

Joyor X1

Verkocht en verstuurd door Nr1elektrischestep

€449,00
€499,00
Joyor A5
JOYOR

Joyor A5

Verkocht en verstuurd door Nr1elektrischestep

€649,00
Joyor F5S Plus
JOYOR

Joyor F5S Plus

Verkocht en verstuurd door Nr1elektrischestep

€664,50
Scooter Okai Neon
OKAI

Scooter Okai Neon

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

€514,50
Scooter Okai Neon Lite
OKAI

Scooter Okai Neon Lite

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

€799,00
Joyor X5S
JOYOR

Joyor X5S

Verkocht en verstuurd door Nr1elektrischestep

€1.099,00
Joyor Y10
JOYOR

Joyor Y10

Verkocht en verstuurd door Nr1elektrischestep

€1.969,00
€1.969,00
5/5 Op basis van 7 reviews

E-STEP KOPEN? LET E-STEPS ZIJN MOMENTEEL NIET TOEGESTAAN OP DE OPENBARE WEG IN NEDERLAND!

Een elektrische step is perfect voor een korte rit naar de stad of je werk. Met een gemiddelde actieradius van 30km kan je de e-step voor veel ritjes gebruiken, is die leeg dan laat je hem gemakkelijk op binnen een paar uur! Elektro steps mogen officieel niet op de openbare weg, dit betekent dat je het alleen mag gebruiken op eigen terrein zoals je oprit, tuin of ander gedeelte van je privé terrein. Dit betekend dat nagenoeg elke elektrisch step die je ziet op straat officieel verboden is. Wil je graag een e-steppen kijk dan goed welke e-step geschikt is voor de openbare weg zodat je ongestoord naar je werk of vrienden kan gaan op je nieuwe elektrische step. Een elektrische step voor kinderen gaan niet harder dan 16km/h in tegenstelling tot de elektro steps voor volwassen met een maximale snelheid van 25km/h. In Europa is het niet toegestaan om een elektrische step in bezit te hebben die harder gaat dan 25km/h. Dit komt omdat elektrische steps gedeeltelijk onder dezelfde wetgeving vallen als andere elektrische tweewielers. Twijfel je of de elektrische step die jij hebt voldoet aan de regels voor eigen terrein bekijk dan de site van de RDW voor alle informatie over elektrische steps!

WELKE ELEKTRISCHE STEP IS GESCHIKT VOOR MIJ?

Bij het bepalen welke e-step voor jou geschikt is moet je eerst kijken waarvoor je hem gaat gebruiken. Zal de ninebot step gebruikt worden voor woon-werk, een ritje naar de supermarkt of voor je kinderen om voor het huis heen en weer te steppen? Op basis van deze informatie kan je kiezen tussen verschillende e-steppen. De vuistregel is eigenlijk hoe groter de accu hoe meer bereik de elektrische step zal hebben voor jouw trip. De gemiddelde afstand die je kan afleggen met een elektrische step is tussen de 15 a 20 kilometer en de snelheid van 25km per uur. Een ander voordeel om een elektrische step te kiezen voor je woon werk verkeer is de snelle oplaadtijd van 2-3 uur. Rij van je huis naar de trein, stap in de trein naar je bestemming en stap vervolgens weer makkelijk op je e-step voor de laatste paar minuten naar je werk. Door het snelle opladen kan je altijd weer met een volle accu naar huis. Let op: ga je de step dus gebruiken voor werk of het ov bekijk dan goed of de nine bot step inklapbaar is. Hierdoor staat die thuis of op je werk niet in de weg. De gewenste actieradius van je elektrische step is daarom belangrijk want dit heeft ook effect op de prijs van een e-step, bekijk bij al onze elektrisch step wat de maximale afstand is hierdoor voorkom je onnodig stilstaan of opladen.

Een elektro step kopen: welk type e steppen zijn er?

Je bent aan het kijken voor een elektrische step maar je bent helemaal kwijt waar je op moet letten en welk type het beste voor jou is? Allereerst mag geen enkele elektrische step op dit moment op de openbare weg. Ook als je de elektrische step gebruikt als normale step is het niet toegestaan. Je mag ze wel op eigen terrein gebruiken en in het buitenland, maar welk model moet je dan kiezen? Er zijn elektrische steps met een zadel, met extra dikke banden of met gekleurde neon verlichting. Hierdoor lijkt het lastig om te kiezen voor de juiste elektrische step, maar dit is eigenlijk heel simpel. Je moet kijken naar het gebruik van je step dus hoeveel kilometer ga jij maken en heb je de mogelijkheid om de e-step op te laden op je bestemming. Op basis hiervan weet je dus de actieradius van je elektrische step en kan je vervolgens de step kiezen die jij het mooiste vind. Het zadel of extra dikke banden zorgen voor een andere rij ervaring, om dit te ontdekken kan je een testrit maken op een van deze elektrische steps. Maar wij raden aan om te gaan voor een elektrische step zonder zadel en banden van rubber.