Scrumcaps, bitjes en protectie

Scrumcaps, bitjes en protectie

Wil jij je lichaam beschermen tijdens een rugbywedstrijd? Het dragen van een rugby bitje is verplicht - Scrumcaps en lichaamsprotectie zijn optioneel maar zeker aan te raden. Ze verminderen de kans op blessures aanzienlijk, en maken het spel zo leuker!
Elders op de website vind je reguliere rugbykleding en speciale rugbyschoenen. We hebben ook een pagina met een volledig overzicht van onze thermokleding.
Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Maat
Type
Merk
Kleur
Prijscategorie
27 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 1127 reviews

  Rugbybescherming: Houdt je veilig op het veld

  Spelers veilig laten rugby’en: Dát is de grote missie van Offload, het rugbymerk van Decathlon. Waar dan ook ter wereld, op welk niveau en wat voor ondergrond dan ook: Rugby moet veilig en leuk blijven.

  In samenwerking met spelers als Jonathan Wisniewski en Jean-Marc Doussain ontwerpen we bij Offload voortdurend de beste scrumcaps, bitjes en andere lichaamsprotectie. De club ‘Bourg en Bresse’ test al onze innovaties onder ‘echte’ omstandigheden! Ook voor dames hebben we een testpanel: Lille Metropolitan Rugby Club Villeneuvois (LMRCV) speelt op het hoogste niveau in Frankrijk. Hun veeleisendheid dwingt ons altijd het beste materiaal te ontwikkelen. En dat, altijd tegen de scherpste prijs.

  Complete bescherming van het lichaam

  Rugby is een contactsport. Om blessures en pijntjes te voorkomen of tot een minimum te beperken, is het belangrijk het lichaam en het hoofd te beschermen. Decathlon en Offload maken daarom verschillende vormen van lichaamsprotectie: Broeken met padding, shirts met schouderprotectie en natuurlijk scrumcaps (rugbyhelmen) en bitjes. Om voor optimaal comfort te zorgen zijn de beschermingen licht en hebben ventilerende mesh stof, om transpiratie af te kunnen voeren.

  Rugbybitjes: Verplicht op het veld!

  Een rugbybitje biedt bescherming voor de tanden en is de belangrijkste bescherming voor rugby! Het is verplicht vanaf de eerste categorieën bij de jeugd. Voor beginners hebben we zeer betaalbare bitjes. Gevorderde spelers die méér comfort zoeken in hun bitje, kunnen ook bij Decathlon terecht. Modellen in deze series zijn van verschillende componenten gemaakt, zodat ze zich beter vormen en je ze bijna niet voelt zitten.

  Sportverzorging

  Koude compressieproducten zijn een must have langs het veld, bij trainingen en wedstrijden. Een coolpack of koelspray is, afhankelijk van de klacht, aan te raden zodat je snel weer het veld op kunt. Decathlon raadt iedereen aan bij serieuze blessures een huisarts of fysiotherapeut te bezoeken.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen