Tafeltennistafel

Tafeltennistafel

Op zoek naar een tafeltennistafel? Bij Decathlon hebben wij een ruim assortiment aan tafeltennistafels, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In ons assortiment vind je tafeltennistafels voor binnen, tafeltennistafels voor buiten én ITTF gekeurde tafeltennistafels voor officiële wedstrijden. Daarnaast hebben wij ook medium en small tafeltennistafels. Deze zijn kleiner in formaat, voor als je minder ruimte in huis of de tuin hebt. Bijna alle pingpongtafels zijn inklapbaar en hebben wieltjes, zodat je ze makkelijk kunt verplaatsen. Op onze tafels krijg je 10 jaar garantie en ons streven is om elke tafel te repareren, zo voorkomen we dat we onnodig tafels weggooien. Bekijk ook onze tafeltennisbatjes, tafeltennisballetjes en tafeltennisnetjes.
Advies nodig?
Hoe kies ik een tafeltennistafel?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪Vouwbaar‬
Merk
‪STABILITEIT‬
‪VERPLAATSGEMAK‬
‪OPSTUIT (Eigenschap van het blad)‬
‪CERTIFICATIE‬
VERKOPER
Kleur
Prijs
Weinig Ruimte? 
ONTDEK MEDIUM & SMALL TAFELS
Ontdek nu
529,00
279,00
279,00
279,00
129,00
519,00 -15%
439,00
4.5/5 Op basis van 1870 reviews

Tafeltennistafel kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar een tafeltennistafel? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan verschillende pingpongtafels zoals outdoor, indoor en mini tafeltennistafels. Ook hebben wij een ruime keuze aan tafeltennistafels van verschillende merken zoals Pongori, Joola en Cornilleau. Ga je beginnen met tafeltennis en ben je op zoek naar een betaalbare pingpongtafel? De tafeltennistafels van Pongori hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en voldoen aan alle eisen die je als beginnende tafeltennisser nodig hebt. We hebben tafels met verschillende eigenschappen. Tafels met grote wielen die makkelijk te verplaatsen zijn op elke soort ondergrond. Daarnaast hebben we ook tafels die ITTF gekeurd zijn. Deze tafeltennistafels kunnen gebruikt worden voor officiële wedstrijden op clubs. Hoe breder en robuuster het onderstel hoe stabieler die staat en hoe dikker het tafelblad hoe beter de bal stuitert. Bekijk hier hoe kies ik een tafeltennistafel. Naast ons eigen assortiment wordt het tafeltennis assortiment aangevuld met merken zoals Joola, Tibhar, Stiga en Donic.

Pingpongtafel

Een tafeltennistafel wordt ook wel pingpongtafel genoemd. Maar waar komt die gekke naam eigenlijk vandaan? Pingpong komt van het geluid wat je hoord als je aan het spelen bent. De ping is het geluid van de stuit op de tafel en de pong het geluid van het slaan van de bal met het batje. Dit noemen we met een moeilijk woord onomatopee. Het woord bootst dus het geluid na.

Afmeting tafeltennistafel

De officiële afmetingen van een wedstrijd tafeltennistafel is LxBxH 274 x 152.5 x 76 cm. Al onze tafeltennistafels hebben deze afmetingen behalve de mini tafeltennistafels en de medium tafeltennistafel. De afmetingen van de mini tafels zijn 137 x 65 x 76 cm en de medium tafel is 200 x 98 x 76 cm. Deze tafels zijn ideaal voor in woningen waar niet genoeg ruimte is voor een gewone tafeltennistafel. De kleine tafels zijn compact op te vouwen zodat je ze gemakkelijk kunt opbergen.