Judopakken en banden

Judopakken en banden

Judopakken en banden zijn onmisbaar bij Judo en Aikido. Bij Decathlon hebben we zowel judopakken voor kinderen als judopakken voor volwassenen. Het is aan te raden om judopakken altijd één maat groter te kopen.
Filter
Terug naar artikelen
Type
Merk
Kleur
Prijs
17 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 2930 reviews

  JUDOPAK KOPEN BIJ DECATHLON

  De keuze van een judopak is belangrijk voor het uitoefenen van judo. De producten van Decathlon, waaronder ook het judopak, zijn ontwikkeld en getest door experts. Onze judopakken zijn scherpgeprijsd, maar van uitstekende kwaliteit. Bij Decathlon raden wij altijd aan om één maat groter te kiezen dan jouw daadwerkelijke lengte.

  JUDO BAND KOPEN BIJ DECATHLON

  Een judo band is een belangrijk onderdeel binnen judo. De kleur van de judo band geeft het niveau aan van de beoefenaar. De judo banden volgorde is: wit, geel, oranje, groen, blauw, bruin en uiteindelijk zwart. Bij Decathlon bieden wij zowel judo banden aan voor kinderen als voor volwassenen. De lengte van een judo band wordt aangegeven in centimeters.

  ADIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over judo en aikido kun je terecht bij onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen