Judopakken en banden

Judopakken en banden

Judopakken en banden zijn onmisbaar bij judo. Onze judopakken bieden voldoende bewegingsvrijheid. Bij Decathlon verkopen we zowel judopakken voor kinderen als judopakken voor volwassenen. We raden je aan om je judopak altijd één maat groter te kopen. Naast judopakken, verkopen we ook judobanden in alle kleuren.

Advies nodig?
Hoe kies je de juiste maat voor je judopak?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
Verwachte levertijd
VERKOPER
Kleur
Prijs
Band voor martial arts 2,5 meter gladde stof wit
Band voor martial arts 2,5 meter gladde stof wit
3,49
Band voor martial arts piqué 2,8 meter wit
Band voor martial arts piqué 2,8 meter wit
4,99
adidas Judoband Elite 45 mm Zwart
adidas Judoband Elite 45 mm Zwart
22,95
In 4 kleuren beschikbaar
ADIDAS

adidas Judoband Elite 45 mm Zwart

Verkocht en verstuurd door Super Pro Combat Gear
Band voor martial arts piqué 2,5 meter oranje/groen
Band voor martial arts piqué 2,5 meter oranje/groen
4,49
4.4/5 Op basis van 4403 reviews

JUDOPAK KOPEN BIJ DECATHLON

De keuze van een judopak is belangrijk voor het uitoefenen van judo. De producten van Decathlon, waaronder ook het judopak, zijn ontwikkeld en getest door experts. Onze judopakken zijn scherpgeprijsd, maar van uitstekende kwaliteit. Bij Decathlon raden wij altijd aan om één maat groter te kiezen dan jouw daadwerkelijke lengte.

JUDO BAND KOPEN BIJ DECATHLON

Een judo band is een belangrijk onderdeel binnen judo. De kleur van de judo band geeft het niveau aan van de beoefenaar. De judo banden volgorde is: wit, geel, oranje, groen, blauw, bruin en uiteindelijk zwart. Bij Decathlon bieden wij zowel judo banden aan voor kinderen als voor volwassenen. De lengte van een judo band wordt aangegeven in centimeters.

ADIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over judo en aikido kun je terecht bij onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.