Trainingsmateriaal

Trainingsmateriaal

Ben je op zoek naar trainingsmateriaal? Bij Decathlon vind je trainingsmateriaal voor verschillende sporten. Zoals voetbal en fitness. Of je nu je spieren sterker wilt maken, je coördinatie wilt verbeteren of voor een betere conditie traint: in ons assortiment vind je een ruim aanbod aan trainingsattributen die je helpen bij je work-out. Ideaal natuurlijk, want als sporter of instructeur til je een training naar een hoger niveau met trainingsmateriaal. Train je thuis? Bekijk dan eens onze gewichten of fitnessmaterialen. Geef je training aan anderen? Dan kunnen onze pionnen en speedladders goed van pas komen.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Verwachte levertijd
VERKOPER
Merk
Prijs
Gymmat voor pilates 500 - 180 cm x 63 cm x 15 mm - paars
Gymmat voor pilates 500 - 180 cm x 63 cm x 15 mm - paars
29,99 −20%
23,99
Krachtstation - KH1 Homegym
Krachtstation - KH1 Homegym
599,00 −16%
499,00
VIRTUFIT

Krachtstation - KH1 Homegym

Verkocht en verstuurd door Fitwinkel
(11)
4.2/5 Op basis van 104817 reviews

Sport trainingsmateriaal om zelf te trainen

In ons assortiment vind je sport trainingsmateriaal voor je zelfstandige trainingen. Als je bijvoorbeeld thuis of in het park aan fitness doet, is het gebruik van gewichtjes of weerstandsbanden als sport trainingsmateriaal ideaal. Je kunt bij ons zelfs complete haltersets kopen om je spieren ook in je eigen omgeving te trainen. Of misschien vind je het fijn om in de sportschool je eigen matje te gebruiken, daarvoor vind je fitness- en yogamatjes in ons aanbod. We horen je denken: “maar wat betaal ik voor zulke spullen?” De prijzen van ons sport trainingsmateriaal verschillen, we bieden producten in de goedkope klasse aan maar ook in de wat duurdere klasse. Zo kies je de producten die in jouw budget passen. Je kunt van ons altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding verwachten. Zo maken we sport voor iedereen toegankelijk!

Trainersmateriaal voor trainers

Ben je een coach of trainer? Dan is het gebruik van trainersmateriaal in de trainingen die je geeft niet weg te denken. Met trainersmateriaal leid je de trainingen in goede banen en zorg je ervoor dat je team successen kan behalen, ook in een eventuele wedstrijd. Bij bijvoorbeeld sporten als tennis, hockey en handbal is het gebruik van pionnen ideaal om een zone af te bakenen of als doelwitten te dienen. Met trainingshesjes maak je gemakkelijk ploegen door verschillende kleuren te gebruiken. Bij Decathlon kun je het trainersmateriaal bestellen dat je nodig hebt in jouw trainingen. Wel zo makkelijk als je meerdere pionnen of hesjes nodig hebt! Laat het thuisbezorgen of stuur je bestelde trainersmateriaal direct naar je club, of kies voor de optie om je bestelling in een winkel af te komen halen.