Sporthorloges

Sporthorloges

Wil je een sporthorloge kopen? Bij Decathlon hebben wij een groot assortiment sporthorloges voor dames en heren. We hebben horloges met o.a. GPS en hartslagmeters van de merken Garmin, Polar, Fitbit, Suunto, Casio en Kalenji. Koop daarom je sporthorloge bij Decathlon! Op zoek naar sporthorloges speciaal voor hardlopen? Bekijk dan onze hardloophorloges. Bekijk ook onze waterdichte horloges

Advies nodig?
Hoe kies je het juiste sporthorloge
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Merk
Sport
‪FUNCTIES‬
‪COMMUNICATIEPROTOCOLLEN‬
‪COMPATIBELE DIENSTEN‬
‪AUTONOMIE IN GPS-MODUS‬
‪HOOGTEMETER‬
VERKOPER
Sticker
Kleur
Prijs
278,00
277,00
148,00
125,97
155,85
polscomputer iD.TRI mint
polscomputer iD.TRI mint
SIGMA

polscomputer iD.TRI mint

Verkocht en verstuurd door Fietsweb
278,00
79,99 −37%
49,99
4.4/5 Op basis van 22449 reviews

Sport horloges

Wil je een trendy horloge, die je ook nog voor sporten kan gebruiken? Bij Decathlon hebben we sport horloges voor dames en heren. Wij verkopen sport horloges met altijd gegarandeerd de laagste prijs. Kies er een uit en vind voor jou de beste sport horloge! Onze sportieve horloges zijn geschikt voor verschillende sporten zoals zwemmen, hardlopen, fietsen of fitness. Per sport zijn verschillende functies belangrijk, dus houd hier ook rekening mee in je keuze. Houd je sportprestaties bij met de sporthorloges van Decathlon!

Sporthorloge met gps

Op zoek naar een digitaal horloge die je afstand meet? Wij hebben de beste sporthorloges met gps van de merken Garmin, Polar, Fitbit, Suunto en Casio. Bij Decathlon hebben we sporthorloges met zowel ingebouwde gps als een hartslagmeter. Met gps sporthorloges kan je je activiteiten analyseren en jezelf steeds verbeteren. Sommige horloges beschikken over bluetooth, waardoor je het gemakkelijk met je smartphone kan koppelen. Elk sporthorloge heeft een stopwatch functie, waardoor je altijd je tijden kan meten. Wil je een sporthorloge met muziek? Bij een aantal sporthorloges kan je ook je favoriete muziek aan koppelen via je smartphone.

Sporthorloge met hartslagmeter

Ben je op zoek naar een sporthorloge met ingebouwde hartslagmeter? Bij Decathlon hebben we de beste sporthorloges om je hartslag te meten. De Sporthorloges hebben een geïntegreerde hartslagsensor die via je pols je hartslag meten. Het is ook mogelijk om met een borstband je hartslag te meten. Deze is dan weer gekoppeld aan je sporthorloge. Het is belangrijk om je hartslag te analyseren, zodat je je sportactiviteit langer vol kunt houden en een betere conditie krijgt. Ga je een triathlon doen of ga je zwemmen? Dan hebben wij ook waterdichte sporthorloges met een hartslagsensor.