T-shirt grote maten

T-shirt grote maten

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Sport
Merk
Maat
Sticker
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 92828 reviews

T-shirt in grote maten kopen bij Decathlon

Het is ontzettend belangrijk dat je sport in een shirt waar jij je helemaal comfortabel in voelt. Daarom heeft Domyos een collectie ontwikkeld van t shirts voor ieder type figuur waaronder ook t-shirts in grote maten. In deze shirts heb je genoeg ruimte om te bewegen en daarmee te knallen in de sportschool! Bekijk al onze sportshirts hier.

Grote maten t shirt en tops

Onze plussize collectie aan t-shirts met grote maten vind je in allerlei verschillende kleuren en stijlen. Vind jij het prettiger om in een basic top te sporten dan hebben we verschillende basics voor je te koop. Mocht je het fijner vinden om in een grote maten t shirt met een leuk printje te sporten dan hebben wij speciaal voor jou ook een breed assortiment aan grote maten shirts met verschillende kleuren en printen.

Dames sport shirt in grote maat

Voor dames met een grote maat kan het over het algemeen lastig zijn om gepaste sportshirts te kopen. Het kan zijn dat veel shirts net wat te strak zitten waardoor je niet de bewegingsvrijheid hebt die je zou willen. Bij Decathlon vinden we het belangrijk om sport toegankelijk te maken voor iedereen, daarom hebben we maten die beginnen bij 3XS en eindigen bij 5XL. Voor elke sporten met verschillende lichamen wat wils dus.