Kunstschaatsen

Kunstschaatsen

Wil je kunstschaatsen kopen? We hebben kunstschaatsen voor dames en meisjes. Schaats je liever op andere schaatsen? Bekijk dan onze dames schaatsen, kinderschaatsen of ijshockey schaatsen. We hebben ook kleding en accessoires voor kunstschaatsen. Koop jouw nieuwe kunstschaatsen eenvoudig online in onze schaatswinkel.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Type
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 2165 reviews

Kunstschaatsen kopen bij Decathlon

Wil je kunstschaatsen kopen? Wij verkopen dames en kinder kunstschaatsen met een buitengewone prijs-kwaliteit verhouding. Ons schaatsmerk Oxelo ontwikkelt deze kunstschaatsen omdat we het belangrijk vinden dat iedereen - ongeacht zijn of haar budget - van het plezier van kunstschaatsen moet kunnen genieten. Kunstschaatsen is een vorm van schaatsen, waarbij schaatsers dansen en springen op het ijs, ofewel: kunstschaatsen. Als je aan kunstschaatsen denkt, heb je vast het beeld van een schaatser die een pirouette op het ijs doet. Dit kan op onze schaatsen, maar kunstschaatsen zijn ook uitstekend voor dames of kinderen die willen leren schaatsen. Kunschaatsen zijn voorzien van bol geslepen ijzers en hebben aan de voorkant van de schaats een aantal zaagtanden. De schoenen zijn hoog, waardoor ze veel steun, comfort en stabiliteit geven. Sommige van onze kunstschaatsen hebben een binnenkant van imitatiebont, zodat je voeten extra warm blijven tijdens het schaatsen. Omdat wij geloven in de kwaliteit van onze kunstschaatsen, krijg je 2 jaar garantie op alle schaatsen uit onze collectie. Om de levenssduur van je kunstschaatsen te verlengen, raden we aan je kunstschaatsen na gebruik af te drogen. Bewaar ze op een droge plek en gebruik schaatsbeschermers wanneer je ze niet gebruikt. Kunstschaatsen kopen, doe je (online) bij Decathlon. Tip: laat jouw nieuwe kunstschaatsen slijpen in een van onze fysieke winkels.

Kunstschaatsen voor dames en kinderen

Bij Decathlon kun je kunschaatsen voor dames en kinderen kopen. Helaas hebben we momenteel geen kunstschaatsen voor heren. We hebben hiervoor gekozen, omdat deze sport vooral populair is bij dames en kinderen. Als man kun je natuurlijk ook dames kunstschaatsen in een grote maat dragen. We hebben kunstschaatsen van maat 30 tot 42. Alle dames en kinder kunstschaatsen in ons assortiment zijn wit en voorzien van een sluiting met veters. Dit ziet er elegant uit, zodat jij de show op de ijsbaan kunt stelen!