Pionnen

Pionnen

Pionnen en trainingshoedjes zijn heel handig tijdens je sporttraining. Door pionnen op het veld te plaatsen kun je veldjes of oefeningen aanduiden. Daarmee train je bijvoorbeeld op snelheid en wendbaarheid. Dankzij de felle kleuren zijn de pionnen niet te missen. Til jouw training dus naar een hoger niveau met deze pionnen! Op zoek naar meer materiaal om mee te trainen? Bekijk ook onze trainingshesjes, voetbal trainingsmateriaal of tennis trainingsmateriaal.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Sport
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
30,00 -13%
25,99
35,00 -5%
32,99
26,56
41,50
35,00 -11%
30,99
35,00 -14%
29,99
26,56
62,00
Set van noppen Erima (X40)
ERIMA

Set van noppen Erima (X40)

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

62,50
48,95
4.6/5 Op basis van 2275 reviews

Welke pionnetjes kopen bij Decathlon?

Ben je erover uit dat je de training in jouw sport uitdagender en handiger wilt maken? Goed idee! Wil je daarom pionnetjes kopen, maar weet je niet zo goed welke je moet kiezen? Wij helpen je graag. Bij ons kun je verschillende soorten pionnetjes kopen. Namelijk trainingshoedjes, grote kegels en slalom pionnen. De trainingshoedjes zijn kleine pijlvormige kegels. Deze zijn heel handig om een richting aan te geven, want de kegels zijn gevormd in een pijlvorm. Deze pionnen zijn gemaakt van matte en glanzende kunststof waardoor een duidelijke pijl ontstaat. Handig voor bijvoorbeeld hockey trainingen. De grote kegels zijn robuust. Deze kunnen goed tegen een stootje. De onderkant is drie keer zwaarder gemaakt dan de bovenkant, waardoor de pion zelfs niet omvalt als hij een flinke duw krijgt. Ook kun je het beste deze pionnetjes kopen als je wilt slalommen tijdens je training van voetbal: er passen slalomstokken in. Wil jij als skater je slalomtechnieken verbeteren? Dan raden wij onze speciale slalomkegels aan. Deze zijn compact en zijn zo gemaakt dat de wielen van je skateboard niet blokkeren wanneer je een kegel raakt.

Pionnen of pilonnen: zit er verschil tussen?

Pionnen worden ook wel eens pilonnen genoemd. Officieel schrijf je het als pylonnen. Er zit geen verschil tussen pionnen of pilonnen, het zijn allebei dezelfde attributen. Pionnen of pilonnen zijn namelijk oranje kunsstof kegels die voor sport of verkeer gebruikt worden. Ze hebben een felle, vaak fluor kleur om goed op te vallen. Je kunt de pionnen of pilonnen makkelijk op elkaar stapelen, zodat je ze overal mee naartoe kunt nemen en ze weinig ruimte in beslag nemen. Zijn ze na je training niet meer nodig op het veld? Dan kunnen ze zo in de opslag opgeruimd worden. Heb je ze toch weer nodig? Je kunt de pionnen ook weer makkelijk uit elkaar schuiven. Als je het ons vraagt zijn deze pionnen of pilonnen dus onmisbare attributen tijdens jouw sporttraining. Ervaar zelf wat ze jou kunnen bieden!