KIPSTA

Pionnen Modular 30 cm hoog, set van 4 oranje

€37,99
Ref. : 8496471

Onze productontwikkelaars ontwierpen deze modulaire en verzwaarde kegels voor de voetbaltraining. Combineer ze met slalomstokken voor meer variatie!

Hou je van gevarieerde en gerichte voetbaltrainingen? Ontdek onze modulaire kegels: dankzij de inkepingen kan je slalomstokken op verschillende hoogtes bevestigen om de oefeningen te variëren.

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Productvoordelen

Stabiliteit

De kegels blijven stevig staan dankzij een verzwaarde onderkant.

Modulariteit

Breng variatie in je training: compatibel met de slalomstokken Modular.

Stevigheid

Erg robuuste kegels, kunnen tegen een stootje.

Technische informatie

We stellen onze Modulaire reeks voor en de gedachte achter onze verzwaarde kegels

Door trainingen te observeren en uitvoerig te overleggen met trainers, konden we de behoeften ontwaren voor een goede organisatie van de diverse oefeningen: afbakenen, aangeven, ontwijken ... Ons assortiment Modular biedt één antwoord op alle behoeften, met trainingsaccessoires die je naar wens kan aanpassen en uitbreiden: dankzij eenvoudige en ingenieuze technische oplossingen zijn alle producten van de reeks met elkaar te combineren zodat je eindeloos veel mogelijkheden krijgt.

Wat zijn modulaire trainingsaccessoires?

De kegels zijn de eerste producten van de Modular-reeks en dankzij de gaten op diverse manieren te combineren met slalomstokken van 90 cm. Zet de stokken op verschillende hoogtes, horizontaal of verticaal vast en combineer meerdere kegels en stokken om je eigen oefeningen te bedenken en variatie te brengen in je training.
Niet alleen kan je zo je eigen specifieke oefeningen maken, maar door de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van de Modular-reeks win je tijd: je past ze in een oogwenk aan!

Een uniek design voor specifieke oefeningen

De onderkant is drie keer zwaarder zodat de kegels niet omvallen, zelfs niet als ze een flinke duw krijgen.
De groeven op de onderkant bijten als tanden vast in het gras, voor meer grip zodat de kegels niet bewegen bij een contact.
In de gaten kan je een slalomstok rechtop steken, of horizontaal op 2 verschillende hoogtes zodat een bal in maat 5 eronderdoor kan.

Een verzwaarde kegel voor efficiënter trainen

Met de reeks Modular kan je oefeningen aanpassen en variëren of je eigen oefeningen bedenken. Maar ook zonder slalomstokken bieden de modulaire kegels nieuwe mogelijkheden. Bijvoorbeeld? Door hun verzwaarde onderkant verbeteren ze de kwaliteit voor oefeningen in balbeheersing: ze blijven stevig staan en vallen niet om bij een contact. Zo hoef je niet langer de hele training lang kegels weer rechtop te zetten! Je wint tijd en de speelkwaliteit verbetert.

Onze ontwikkelaars vertellen hoe de Modular-reeks tot stand kwam

"We wisten meteen dat de kegels de basis zouden worden van de hele Modular-reeks. We maakten heel wat prototypes, schaafden die voortdurend bij, deden testen in een zaal en op het veld, vooral dan op de materiaalsterkte. We wilden doorgedreven trainingen mogelijk maken voor iedereen. Met de Modular-reeks kan je een training op maat maken voor elke leeftijd en elk sportief niveau: je kan oefeningen zwaarder of eenvoudiger maken afhankelijk van de combinaties."

Wil je nog een stapje verder gaan in je trainingen? Probeer de DECATHLON COACH

De Decathlon Coach-app is ontwikkeld voor sporters die trainingsschema's willen volgen opgesteld door gediplomeerde coaches. Er was al hardlopen en wandelen, en nu vind je in de app ook speciale schema's voor individuele voetbaltrainingen. Download nu snel de gratis app: https://www.decathloncoach.com/nl/home/

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Basis 100% Polypropyleen Hoofddeel 100% Polyethyleen

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen weer en wind. Zo gaat je product langer mee!

Afbeeldingen

Pionnen Modular 30 cm hoog, set van 4 oranje
Pionnen Modular 30 cm hoog, set van 4 oranje
Pionnen Modular 30 cm hoog, set van 4 oranje
Pionnen Modular 30 cm hoog, set van 4 oranje
Pionnen Modular 30 cm hoog, set van 4 oranje
Pionnen Modular 30 cm hoog, set van 4 oranje

Video

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook