Karatepakken en banden

Karatepakken en banden

Wil je een karatepak of karateband kopen? Bij Decathlon verkopen we karatepakken en banden in allerlei soorten en maten, zowel voor volwassenen als kinderen. Onze karatepakken bieden veel bewegingsvrijheid. Onze karatepakken bieden veel bewegingsvrijheid. Let op: koop altijd één maat groter dan je eigen maat. Om karate zo goed en veilig mogelijk te beoefenen bieden wij ook karate bescherming aan.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€89,99
Gladts-Karate pak
GLADTS

Gladts-Karate pak

Verkocht en verstuurd door Martial Arts Store

Vanaf
€29,88
Vanaf
€75,50
€60,00
€95,00
Karatepak Kata Kimé mizuno
MIZUNO

Karatepak Kata Kimé mizuno

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

4.3/5 Op basis van 3784 reviews

KARATEPAK KOPEN BIJ DECATHLON

De keuze van een karatepak is belangrijk voor het uitoefenen van karate. De producten van Decathlon, waaronder ook het karatepak, zijn ontwikkeld en getest door experts. Onze karatepakken zijn scherpgeprijsd, maar van uitstekende kwaliteit. Bij Decathlon raden wij altijd aan om één maat groter te kiezen dan jouw daadwerkelijke lengte.

KARATE BAND KOPEN BIJ DECATHLON

Een karate band is een belangrijk onderdeel binnen karate. De kleur van de karate band geeft het niveau aan van de beoefenaar. De karate banden volgorde is: wit, geel, oranje, groen, blauw, bruin en uiteindelijk zwart. Bij Decathlon bieden wij zowel karate banden aan voor kinderen als voor volwassenen. De lengte van een karate band wordt aangegeven in centimeters.

ADIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over karate kun je terecht bij onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.