Duiklood & duikflessen

Duiklood & duikflessen

Bij Decathlon hebben we verschillende gewichten duiklood en loodgordels voor de perfecte duik. Van 500 gram tot en met 2 kg, bij Decathlon vind je al het duiklood om de bijzondere onderwaterwereld te ontdekken!

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Kleur
Maat
Merk
Prijs
11,99
21,99
Duiklood softlood 2 kg
SUBEA

Duiklood softlood 2 kg

(46)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
13,99
Duiklood softlood duiken 1 kg
SUBEA

Duiklood softlood duiken 1 kg

(56)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.3/5 Op basis van 1072 reviews

DUIKLOOD

Wil je duiklood kopen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. Duiklood is belangrijk om te kunnen duiken. Hier blijf je namelijk niet drijven in het water. We verkopen duiklood in verschillende gewichten (500 gram, 1 kg, of 2 kg) en vormen van ons duikmerk Subea. O.a. bekleed duiklood en softlood. Decathlon verkoopt relatief goedkoop duiklood van een goede kwaliteit. We raden aan om altijd bekleed duiklood of softlood te gebruiken, omdat dit een stuk milieuvriendelijker is dan onbekleed duiklood.

LOODGORDEL

Een loodgordel gebruik je om het duiklood aan jezelf te bevestigen. loodgordel duiken. Je kunt ook een loodpocket, waar je het duiklood in stopt aan je trimvest bevestigen. Decathlon heeft loodgordels waar je het duiklood omheen kunt schuiven, maar ook loodgordels met zakken waar je het softlood in kunt stoppen.

LEVERING VAN JOUW DUIKLOOD EN LOODGORDEL

Je hebt 2 jaar garantie op alle producten van Decathlonn. Alle bestellingen kunnen gratis geretourneerd worden binnen 365 dagen.