SUBEA

INT/DIN-adapter voor duikfles

€7,99
Ref. : 8485006

Ons duikersteam heeft dit accessoire ontwikkeld om altijd in je tas te hebben om de kranen van je duikfles aan te passen van DIN naar INT.

Een accessoire dat beslist niet mag ontbreken in je tas met je ademautomaat zodat je hem steeds kunt gebruiken ongeacht het type flessen in het duikcentrum!

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Productvoordelen

Modulariteit

Adapter om de kranen van de duikfles aan te passen van DIN naar INT (beugel).

Technische informatie

TECHNISCHE KENMERKEN

Dop verkocht met 2 o-ringen AN10.
Diameter schroefdraad: inbussleutel.
Voldoet aan de norm EN ISO 12209.

Courant onderhoud

Gebruik nooit solventen of producten op basis van koolwaterstoffen om zelf je ademautomaat te reinigen of te smeren. Gebruik nooit een spuitbus, want de drijfgassen kunnen de kunststoffen aantasten.
Gebruik siliconenvet om de dichtingen te smeren en hun levensduur te verlengen.

Revisie van ademautomaten

Subea-Tribord raadt aan om je ademautomaat om de twee jaar te laten reviseren en minstens één keer per jaar te onderwerpen aan een visuele controle. Beide controles moeten gebeuren door een werkplaats die erkend is door Subea-Tribord.
Na een bijzonder intensief seizoen (meer dan 100 duiken) of een lange periode van inactiviteit wordt een revisie eveneens aanbevolen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Fles/Lichaam 100% Messing Pakking 100% Polyamide

VOORRAADADVIES

Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen uit de buurt van ozonproducerende bronnen. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Om te duiken heb je een duikbrevet nodig.

Goedgekeurd door

Onze technische partner: Planet Océan. Dit duikcentrum met 5 PADI-sterren is gevestigd in de buurt van de hoofdzetel van Tribord. Het centrum gebruikt het hele jaar door Tribord-materiaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van Tribord: van bij het ontwerp met de productmanager, designers en ingenieurs, tot het uitproberen van de prototypes en de tests voor langdurig gebruik met zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding.

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook