American football kleding en accessoires

American football kleding en accessoires

American football speel je met speciale kleding, die rekbaar genoeg is om over shoulderpads te passen en bovendien stevig genoeg om een tackle te overleven. Voor de skill positions op het veld, de running backs, defensive backs en receivers, verkoopt Decathlon ook speciale handschoenen. Hiermee blijft de bal aan je hand kleven en is hij gemakkelijker te vangen! Heb je geen speciale kleding nodig, maar nog wel een bal? Kijk dan bij American footballs.

5 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  3.5/5 Op basis van 12 reviews

  American football in Nederland

  American football is procentueel gezien één van de snelst groeiende sporten in Nederland. En dat is niet gek: Deze fysieke teamsport is één van de meest spectaculaire sporten ter wereld. Ontdek de beginselen van het American football spel bij Decathlon, of haal jouw trainingsmateriaal in onze webshop.

  Welke American football heb ik nodig?

  Er zijn twee maten American football. Om met een juiste techniek te kunnen gooien, is het belangrijk dat de bal niet te groot is. Daarom speelt jeugd tot en met achttien jaar in Nederland met een junior size American football. Volwassenen spelen met de officiële speelgrootte

  Welk materiaal kies ik voor m’n football?

  Voor recreatief spel in het park of op straat, kies je het best een rubberen bal. Deze kunnen beter tegen stuiteren op alle soorten ondergrond. Voor een fijnere grip en méér balgevoel kies je beter voor een leren- of kunstleren American football. Deze zijn beter voor gevorderde spelers om te gooien én vangen, en zijn goed bestand tegen schoppen en tackles!

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen