Boksbescherming

Boksbescherming

Wanneer je gaat boksen is het verstandig om je eigen lichaam te beschermen, maar ook dat van je tegenstander. Bij Decathlon verkopen we onder andere bokshelmen en bitjes om je gezicht te beschermen, maar ook scheenbeschermers om je schenen te beschermen tijdens het kickboksen. Het maakt niet uit op welk niveau je bokst of kickbokst; voor iedere sporter hebben we de juiste bescherming.

Advies nodig?
Hoe kies ik de juiste boksbescherming?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
32,95
30,50
Opro Gold Braces Gebitsbeschermer
OPRO

Opro Gold Braces Gebitsbeschermer

Verkocht en verstuurd door Super Pro Combat Gear
4.2/5 Op basis van 3861 reviews

Welke soorten (kick)boks bescherming bestaan er?

Boksen en kickboksen zijn vechtsporten, en daarbij is de juiste bescherming geen overbodige luxe. Bij Decathlon hebben een uitgebreid assortiment aan (kick)boksbescherming. Eén van de populairste vormen van bescherming is het dragen van een gebitsbeschermer, ofwel boksbitje. Deze beschermen je tanden tijdens het sparren of tijdens een (kick)bokswedstrijd. Daarnaast zijn bokshelmen verplicht bij wedstrijden en zijn kruisbeschermers voor zowel mannen als vrouwen aan te raden. Ook bestaan er elleboogbeschermers, die speciaal gemaakt zijn om je eigen ellebogen en die van de tegenstander te beschermen. Doe je aan kickboksen? Dan is je bescherming iets uitgebreider dan de reguliere boksbescherming. Kickboks bescherming bevat bovenop de normale bescherming ook kniebeschermers, scheenbeschermers en enkelbeschermers. Op deze deze plekken kun je namelijk de meeste trappen verwachten en daarom zijn deze beschermers essentieel voor je kickboks bescherming.

Kickboks spullen kopen bij Decathlon

Zoals hierboven al beschreven, ben je voor kickboks spullen bij Decathlon aan het juiste adres. Naast speciale stootkussens en bokshandschoenen voor kickboksen, verkopen we qua kickboks spullen dus ook bescherming. Naast ons uitgebreide assortiment, kunnen we je ook helpen met onze service. Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en kunnen daarom gezien worden als sportexperts. Ook voor boksen en kickboksen hebben we een aantal sportexperts, zowel online als in onze winkels. Voor al je vragen over boksbescherming kun je dus terecht bij onze verkopers. Qua service hebben we daarnaast erg flexibele bezorg- en retourmethodes. Zo kun je je producten gemakkelijk gratis laten bezorgen in de winkels, of voor een kleine vergoeding bij je thuis of bij een PostNL punt. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen. Hierbij mag je de producten niet intensief gebruikt, maar wel uitgeprobeerd hebben. Kickboks spullen kopen doe je dus bij Decathlon!