Boksbescherming

Boksbescherming

Wanneer je gaat boksen is het verstandig om je lichaam te beschermen. Bij Decathlon verkopen we onder andere gebitsbeschermers, bokshelmen en kruisbeschermers.
Filter
Terug naar artikelen
Type
Merk
Kleur
Prijs
19 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  3.5/5 Op basis van 1960 reviews

  (Kick)boksbescherming

  Boksen en kickboksen zijn vechtsporten, en daarbij is de juiste bescherming geen overbodige luxe. Bij Decathlon hebben een uitgebreid assortiment aan (kick)boksbescherming. Eén van de populairste beschermingen zijn gebitsbeschermers, ofwel boksbitjes. Deze beschermen je tanden tijdens het sparren of tijdens een (kick)bokswedstrijd. Daarnaast zijn bokshelmen verplicht bij wedstrijden en zijn kruisibeschermers voor zowel mannen als vrouwen aan te raden. Doe je aan kickboksen? Dan zijn scheenbeschermers, voetbeschermers of een combinatie hiervan verstandig om aan te schaffen.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over boksbescherming kun je terecht bij onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en er hangen een aantal bokszakken in onze winkels als showmodellen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van je boksbescherming

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen