Hardloop ondergoed

Hardloop ondergoed

Ben je op zoek naar hardloop ondergoed? Dan ben je bij Decathlon aan het goede adres. Onze hardloop ondergoed is naadloos en voorkomt irritatie. Het juiste hardloop ondergoed is onmisbaar voor een comfortabel hardlooprondje. Bij hardloop ondergoed moet je denken aan de juiste hardloopboxer, hardloopbeha, hardloopslip of hardloop ondershirt. Bekijk bijvoorbeeld onze hardloop BH's en hardloop ondergoed. Om je gehele hardloopoutfit helemaal compleet te maken ontdek je hier onze hardloopschoenen voor dames.

Advies nodig?
Lopen in de winter: 10 tips tegen de kou
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
59,95
Compressie sportbeha
PURE LIME

Compressie sportbeha

Verkocht en verstuurd door Emro Sport & Fashion
35,00 −37%
22,00
Sport-BH Fuel - Zwart
Sport-BH Fuel - Zwart
SIROKO

Sport-BH Fuel - Zwart

Verkocht en verstuurd door SIROKO
49,95
Support sportbeha
PURE LIME

Support sportbeha

Verkocht en verstuurd door Emro Sport & Fashion
35,00 −37%
22,00
Sport-BH Hit - Wit
Sport-BH Hit - Wit
SIROKO

Sport-BH Hit - Wit

Verkocht en verstuurd door SIROKO
4.2/5 Op basis van 25904 reviews

Hardloop onderkleding kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar hardloop onderkleding? Bij Decathlon hebben wij hardlooponderkleding voor zowel heren als dames. De hardloop onderkleding hebben wij onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je snel kan vinden wat je zoekt. Bij hardloop onderkleding moet je denken aan hardloop beha's, hardloop boxers, hardloop slipjes en hardloop thermoshirts. De hardloop onderkleding van Decathlon zorgt ervoor dat je met optimale comfort je rondjes kan lopen. Al onze hardloop onderkleding is ontwikkeld voor en door hardlopers, hierbij wordt de feedback van onze gebruikers meegenomen in de ontwikkeling van onze producten. Hardloop onderkleding kenmerkt zicht door de juiste ondersteuning op de plekken die ondersteuning nodig hebben en daarbij is het belangrijk om de irritatie zoveel mogelijk te beperken. Om de irritatie te beperken maken wij gebruik van lichte materialen. Daarbij is de hardloop onderkleding is zo dun mogelijk en zorgt voor een snelle afvoer van transpiratie. Ondanks de dunne stof die gebruikt wordt bij de hardloop onderkleding biedt het de juiste comfort en steun.

Naadloos onderkleding

Een groot deel van onze hardloop onderkleding is naadloos. De reden voor naadloos onderkleding is ter voorkoming van irritatie op de plekken waar normaal naden zitten. Deze kunnen tot vervelende schuurplekken leiden. Dit is voor veel hardlopers één van de grootste ergenissen tijdens het hardlopen. Daarom wordt de hardloop onderkleding van Decathlon uitvoerig getest om irritatie en schuren te beperken door zo min mogelijk naden toe te voegen. Daarbij is naadloos onderkleding zeer rekbaar en zorgt dat het in positie blijft zitten, hierdoor heb je een optimale comfort tijdens het hardlopen.