Bokshandschoenen en bandages

Bokshandschoenen en bandages

Goede bokshandschoenen en bandages zijn bepalend voor een fijne workout; ze beschermen immers je handen en polsen. Decathlon biedt een breed assortiment aan bokshandschoenen van diverse merken, zoals Outshock, Adidas, Everlast, Superpro Combat en nog veel meer aan. Daarnaast hebben we ook boksbandages en binnenhandschoenen verkrijgbaar in verschillende lengtes en maten.
Advies nodig?
Hoe kies ik bokshandschoenen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Maat
Merk
Kleur
Prijs
VERKOPER
Vanaf
39,95
34,95
Bokshandschoenen - zwart
SKANDIKA

Bokshandschoenen - zwart

Verkocht en verstuurd door MAX TRADER

Vanaf
121,47
4.2/5 Op basis van 3955 reviews

Kickboks handschoenen

Bokshandschoenen beschermen je handen, polsen en het lichaam van je tegenstander. Daarnaast voorkomt het nare blessures. Goede bokshandschoenen zijn dan ook essentieel voor een goede boks workout. We verkopen bokshandschoenen voor iedere bokser; onze handschoenen zijn namelijk qua geslacht en type boksen universeel. Of je dus op zoek bent naar bokshandschoenen voor heren of voor dames; onze bokshandschoenen kunnen zowel door heren als door dames gedragen worden. Voor kickboksers hebben we daarnaast ook geen speciale kickboks handschoenen. Echte kickboks handschoenen heb je ook niet nodig, aangezien de variatie bij kickboksen voornamelijk gaat om de trappen. Een kickbokshandschoen bestaat dus niet echt. Dat is waarom je als productnaam dus ook nooit ‘kickbokshandschoen’ ziet staan. Een kickboks set kun je bij ons goed samenstellen door een boksset te combineren met scheenbeschermers. Een boksset bestaat uit (kickboks) handschoenen, bandages en een bitje. Door hier scheenbeschermers aan toe te voegen, heb je alles wat je nodig hebt voor kickboksen. De ideale kickboks set dus. Een (kick)boks set is ideaal voor mensen die beginnen met (kick)boksen en die in één keer hun volledige boksuitrusting compleet willen hebben. Veel (kick)boksers vinden het fijn om onder hun (kickboks)handschoenen binnenhandschoenen of boksbandages te dragen. Maar wat is nou eigenlijk het verschil? Binnenhandschoenen geven geen enkele stevigheid en zijn puur gericht op hygiëne. Ze vangen zweet op en zijn gemakkelijk te wassen. Boksbandages daarentegen geven extra stevigheid in de polsen en beschermen belangrijke botjes in de handen. Meer uitleg vind je op de pagina’s van bandages en binnenhandschoenen.

Kinder bokshandschoenen

Waar we bij onze bokshandschoenen geen onderscheid maken tussen geslacht, doen we dit ook niet tussen leeftijd. Een aantal van onze handschoenen dienen als bokshandschoenen voor heren en dames, maar ook als kinder bokshandschoenen. Dit laatste zit hem in het feit dat je sommige handschoenen ook in de kleinste maat kunt kopen (4 oz). Zo maak je van volwassen bokshandschoenen kinder bokshandschoenen. Een enkel paar bokshandschoenen geldt wel echt als kinder bokshandschoenen. Deze zijn speciaal ontworpen voor kinderen die beginnen met boksen en zijn extra makkelijk aan te trekken. Ook hierin is er weer geen onderscheid tussen een normale bokshandschoen en een kickbokshandschoen.