Bokshandschoenen en bandages

Bokshandschoenen en bandages

Goede bokshandschoenen en bandages zijn bepalend voor een fijne workout; ze beschermen immers je handen en polsen. Decathlon biedt een breed assortiment aan bokshandschoenen van diverse merken, zoals Outshock, Adidas en Everlast. Boksbandages hebben we verkrijgbaar in verschillende lengtes.
Filter
Terug naar artikelen
Type
Maat
Kleur
Prijs
20 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 2685 reviews

  Bokshandschoenen en bandages

  Bokshandschoenen beschermen je handen en het lichaam van je tegenstander. Daarnaast voorkomt het nare blessures. Goede bokshandschoenen zijn dan ook essentieel voor een goede boks workout. Veel (kick)boksers vinden het fijn om onder hun bokshandschoenen binennenhandschoenen of boksbandages te dragen. Maar wat is nou eigenlijk het verschil? Binnenhandschoenen geven geen enkele stevigheid en zijn puur gericht op hygiëne. Ze vangen zweet op en zijn gemakkelijk te wassen. Boksbandages daarentegen geven extra stevigheid in de polsen en beschermen belangrijke botjes in de handen. Boksbandages zijn echter niet geschikt om te wassen.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over bokshandschoenen en bandages kun je terecht bij onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en er hangen een aantal bokszakken in onze winkels als showmodellen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van je bokshandschoenen en bandages

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen