OUTSHOCK

Kickboks handschoenen voor halfgevorderden 500

€24,99
Ref. : 8554742

Voor boksers op zoek naar speciale handschoenen om trappen te blokkeren.

Doe je aan kickboksen? Ga dan voor deze handschoenen, speciaal ontwikkeld om krachtige trappen op te vangen dankzij een ergonomisch schuim met dubbele dichtheid en schuimverstevigingen binnenin.

8 OZ online niet op voorraad
Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Demping

Ergonomisch schuim met dubbele dichtheid, verstevigd schuim binnenin.

Gewrichtsondersteuning

Je fixeert heel snel de pols, dankzij de brede strap en de sluitgesp.

Slijtvastheid

Buitenbekleding in verstevigd polyurethaan.

Ventilatie

Microperforaties in de handpalm.

Technische informatie

EEN ERGONOMISCHE HANDSCHOEN

Deze handschoenen, geschikt voor kickboksen, maar evengoed voor full contact of thaiboksen, zijn voorzien van een ergonomisch schuim dat zich mooi vormt naar je hand. Daardoor maakt het schuim altijd contact met de vingerkootjes, om slagen en schokken optimaal te dempen.

EEN SCHUIM MET DUBBELE DICHTHEID: DX2

De KBG 500-handschoenen zijn geschikt voor intensief boksen, en in het bijzonder om te sparren en voor trainingen op de bokszak. Voor je eigen comfort en dat van je sparringpartner, hebben we een bredere handschoen ontworpen met een soepele bekleding en schuim van dubbele dichtheid (DX2): het hoofdschuim is bedoeld voor het slagcomfort, de stijvere buitenkant om trappen op te vangen.

STEUN AAN DE POLS

De 'short lock'-technologie zorgt ervoor dat je pols goed gefixeerd wordt. Zo kan je onbezorgd kickboksen. Daarom hebben we het schuim van de handschoenen verlengd tot aan de pols. Zo ontstaat er een mof die ook een stuk van de onderarm omhult. De handige sluitband maakt het aantrekken heel gemakkelijk.

ONTWIKKELD, GETEST EN GOEDGEKEURD DOOR GEVORDERDE BOKSERS

We ontwikkelden deze handschoenen in samenwerking met een heel netwerk aan technische partners, uit alle disciplines: kickboksen, thaiboksen en zelfs Savate. Zij konden de slijtvastheid, doeltreffendheid en het comfort van deze handschoenen testen. We zijn dan ook trots dat we jullie handschoenen kunnen aanbieden die voor en door boksers zijn ontwikkeld!

HOE KIES JE DE MAAT VAN JE HANDSCHOENEN?

De maat van de handschoenen wordt uitgedrukt in oz (afkorting voor "ounce", een Britse maateenheid die over de hele wereld wordt gebruikt om het gewicht van bokshandschoenen uit te drukken). Boksers kiezen hun bokshandschoenen in functie van hun lichaamsgewicht en hun discipline. Zie de matentabel voor meer informatie.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Vulling 100% Polyurethaan Hoofdstof 60% Polyurethaan, 40% Polyester

VOORRAADADVIES

Neem je handschoenen na elke training uit je sporttas. Je kunt ook onze Glove Dryer gebruiken om de handschoenen sneller te laten drogen.

Afbeeldingen

Kickboks handschoenen voor halfgevorderden 500
Kickboks handschoenen voor halfgevorderden 500
Kickboks handschoenen voor halfgevorderden 500
Kickboks handschoenen voor halfgevorderden 500

Video

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook