Sportprijzen

Sportprijzen

Decathlon heeft een groot aanbod aan sportprijzen. Onze sportprijzen zoals bekers en medailles zijn voor verschillende sporten te personaliseren met het juiste lintje, sportplaatje of tekst. Ook hebben we pakketten met meerdere sets van bekers erin, je hebt dan keuze uit bijvoorbeeld 3 of 12 stuks.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
Kleur
Prijs
87,50
Geschenksets JuCad
JUCAD

Geschenksets JuCad

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

4.7/5 Op basis van 481 reviews

Sportprijzenwinkel

Naast dat wij in onze winkels alle sportbenodigdheden aanbieden voor meer dan 65 verschillende sporten zijn wij ook jouw sportprijzenwinkel. Ga je binnenkort een toernooi organiseren voor vrienden, familie of collega’s en heb je nog niet nagedacht over wat de winnaars te geven? Kom dan langs onze sportprijzenwinkel om een gave sportprijs uit te zoeken voor onder andere de kampioen. Maar denk ook aan een eerste, tweede of derde plaats prijs en wellicht ook nog een poedelprijs. Wij hebben bekers in verschillende groottes, van 10 cm t/m 41 cm hoog. En ook is het altijd een leuke geste om de overige deelnemers een medaille te geven. Je kan het dus zo uitbundig maken met de omvang van de prijzen zoals je zelf wilt.Heb jij nog andere spullen nodig voor het toernooi wat je gaat organiseren? Bij Decathlon.nl kan je eenvoudig online bijvoorbeeld markeer pylonen, ballen, hesjes of andere benodigdheden bestellen voor jouw wedstrijd.

Sportprijzen graveren

Wil jij jouw sportprijzen uniek maken door ze te laten graveren? Bij Decathlon kan je jouw sportprijzen laten graveren met bijv de naam van het toernooi of evenement. Sportprijzen graveren kan helaas alleen in onze winkel. Wil jij dus graag je sportprijzen laten graveren, kom dan naar een van onze winkels toe. Je kan dan tevens direct alle verschillende beschikbare soorten prijzen met elkaar vergelijken. De prijs van het graveren kan per winkel verschillen, neem dus contact op met jouw lokale Decathlon winkel om te vragen wat de prijs hiervoor is. Altijd een leuk idee is een jaarlijkse wisselbeker voor het bedrijfs- of familietoernooi. Dit kan de competitiviteit verder vergroten! Welke afdeling neemt dit jaar de wisselbeker mee naar kantoor of welke oom,broer of tante wint dit keer het familietoernooi?