Thermokleding

Thermokleding

Thermokleding houdt je warm in de kou. Als je lichaam beweegt, produceert het warmte. Onze thermokleding helpt je die warmte voor korte of langere tijd vast te houden. In de koudere maanden komt dit goed van pas tijdens het sporten. Je hebt dus geen vijf lagen kleding meer nodig om warm te blijven én je behoudt je bewegingsvrijheid. Daarmee is thermokleding het ideale kledingstuk om je in de koudere maanden warm te houden op het voetbal- of hockeyveld of welke (buiten)sport je ook doet. Zoek je thermokleding specifiek voor een sport? Bekijk dan bijvoorbeeld ons assortiment thermokleding voor wintersport, thermokleding voetbal of thermokleding voor hardlopen.

Advies nodig?
Hoe kies ik Kipsta thermokleding?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Sport
Merk
Verwachte levertijd
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 62105 reviews

Thermokleding dames

Wil je thermokleding voor dames kopen? Decathlon heeft een breed assortiment aan onderkleding voor dames. Onze collectie thermokleding voor dames bevat thermoshirts met lange mouwen, thermoshirts met korte mouwen, lange thermobroeken, driekwart thermobroeken, thermo handschoenen en een thermo top. Nu heb je geen excuus meer in de winter om niet te sporten! Met onze dames thermokleding blijft je lichaam altijd goed warm. Het warm maken én warm houden van je spieren is heel belangrijk tijdens het sporten. Door de kou vernauwen je bloedvaten, waardoor je spieren en organen minder toevoer krijgen. En door die mindere bloedtoevoer kan je weer eerder blessures krijgen. Draag daarom altijd dames thermokleding als je in de kou gaat sporten!

Thermokleding heren

Ben je opzoek naar thermokleding voor heren? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk heren thermokleding voor de beste prijs-kwaliteitverhouding! Onze thermokleding zorgt ervoor dat je lichaam in de kou warm blijft. Dat doen we door je zweet effectief af te voeren naar buiten. Op deze manier blijft je lichaam droog en koel je niet af. Wil je bij ons heren thermokleding kopen? Zorg er dan voor dat je wel de juiste maat kiest. Het is belangrijk dat heren thermokleding strak om het lichaam zit voor de beste zweetafvoer, maar het moet ook weer niet zo strak zitten dat bewegen moeilijker gaat. Je wilt natuurlijk wel ongehinderd kunnen sporten!

Thermokleding kinderen

Het is wetenschappelijk bewezen dat kinderen het sneller koud hebben dan volwassenen. Daarom is het belangrijk om je kind goed aan te kleden als ze buiten gaan sporten. Zeker tijdens de trainingen waarbij er veel momenten zijn dat ze stil staan. Bijvoorbeeld wanneer een oefening wordt uitgelegd of als ze tijdens een oefening aan het wachten zijn op hun beurt. Bij Decathlon vind je verschillende thermoshirts en thermobroeken voor kinderen. De thermokleding van Kipsta is gemaakt voor het afvoeren van het zweet, waardoor je kleding niet nat wordt en de warmte door het lichaam wordt vastgehouden. De thermokleding van Wed'ze daarentegen is meer gemaakt om lichaamswarmte vast te houden, wat vooral bij wintersport ideaal is. Dus wat voor sport je kind ook beoefent, we hebben de perfecte thermokleding om hem of haar lekker warm te laten sporten!