Kies je thermokleding op basis van intensiteit van bewegen en de weersomstandigheden

1. KEEPDRY COLLECTIE

Voor temperaturen tussen de 7 en 20 graden celsius:

Om droog en warm te blijven tijdens de voetbaltraining of wedstrijd raden wij aan om thermokleding te kiezen uit de KEEPDRY collectie. Deze collectie zorgt ervoor dat het zweet snel en doeltreffend wordt afgevoerd en jij dus comfortabel en droog kan sporten. Dankzij de pasvorm behoud je ook alle bewegingsvrijheid.

De thermokleding is gemaakt met zo min mogelijk naden, waardoor je geen irritaties krijgt door wrijving. Onze KEEPDRY collectie bestaat uit veel verschillende kleuren zodat er altijd iets matched met je clubkleding. We hebben thermoshirts met korte en lange mouwen, slidingbroekjes en thermobroeken.

Onze KEEPDRY thermokleding bestaat uit 2 verschillende ranges. Elke range is gebaseerd op de intensiteit van bewegen van de sporter. Range 100 is voor de beginnende sporter die over het algemeen niet heel intensief beweegt. Range 500 is voor de gevorderde sporter die een hogere intensiteit van bewegen heeft. Deze range is gemaakt met een hogere techniciteit wat inhoud dat je transpiratie sneller wordt afgevoerd en je lichaam dus goed droog en warm blijft.

Hoe kies ik teamsport thermokleding

2. KEEPWARM COLLECTIE

Voor temperaturen tussen de 7 en -10 graden celsius:

Om goed warm te blijven tijdens de training of wedstrijd raden wij aan om kleding en accessoires te kiezen uit de KEEPWARM collectie. Deze collectie zorgt ervoor dat je goed warm blijft bij zeer koude temperaturen 7 tot -10 graden. De stof is zo gemaakt dat deze blijft ademen en het zweet goed afvoert.

De collectie KEEPWARM bestaat uit een thermoshirt, thermobroek en een compleet assortiment met accessoires zoals mutsen, nekwarmers en handschoenen. De handschoenen hebben speciale gripzones in de handpalm zodat je de bal beter vast kunt houden.

Deze collectie is ideaal om te dragen bij temperaturen onder het vriespunt. Het voordeel van deze collectie is dat het je warm houdt door de dikkere materialen en sommige modellen zijn waterafstotend. Kipsta thermokleding hebben we voor heren, dames en kinderen. Ga je beginnen met sporten en ben je op zoek naar betaalbare thermokleding? De thermokleding van Kipsta heeft een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding en voldoet aan alle eisen die je als beginnende sporter nodig hebt.

Hoe kies ik teamsport thermokleding?
thermokleding teamsport kiezen

Diego

Voetbal expert

Het KEEPDRY 500 thermoshirt is ademend en dus ideaal voor trainingen en wedstrijden. De stof zorgt voor een goede afvoer van vocht en een uitstekende bewegingsvrijheid. We hebben dit shirt in veel verschillende kleuren, zodat je altijd een thermoshirt in de kleur van je vereniging kunt kiezen.

Voor vragen staat Diego uiteraard voor je klaar: diego.jongen@decathlon.com