Fitness schoenen

Fitness schoenen

Goede fitness schoenen zijn belangrijk voor elke fitness workout. Bij Decathlon hebben we verschillende fitness schoenen speciaal ontworpen voor cardiotraining, krachttraining of crosstraining. Bekijk ook onze fitness shirts, fitness shorts en fitness leggings om je uitfit helemaal compleet te maken.
Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Maat
Merk
Levertijd
Prijscategorie
Kleur
12 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 1762 reviews

  Vind de perfecte fitness schoenen

  Wist je dat veel fitness blessures te wijten zijn aan verkeerde schoenen? Uit onderzoek is gebleken dat 86% van de mensen die blessures oplopen tijdens hun fitness workout in werkelijkheid hardloopschoenen draagt. Daarom zijn goede fitness schoenen van groot belang. Bij fitness maak je veel verschillende bewegingen, bijvoorbeeld draaien, springen, squads en lunges. Onze fitness schoenen zijn dan ook gemaakt om je bij al deze bewegingen zo goed mogelijk te ondersteunen.

  Fitness schoenen voor jouw fitness training

  Bij Decathlon maken we onderscheid tussen verschillende soorten fitness, nameijk fitness cardio, krachttraining en crosstraining. Voor deze drie soorten fitness zijn dan ook speciale schoenen ontwikkeld. Zorg er dan ook voor dat je de juiste schoenen kiest voor jouw workout.

  Hulp nodig?

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze fitness schoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt uitproberen.

  Levering van je fitness schoenen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen