Bokszakken en boksballen

Bokszakken en boksballen

Bokszakken en boksballen zijn perfect voor iedereen die thuis zijn of haar conditie wil verbeteren en tegelijkertijd het lichaam wil versterken. Ze zijn geschikt voor ieder niveau en gemakkelijk te bevestigen aan de muur of het plafond, door middel van verschillende montagesystemen. Train je liever samen met een trainingspartner? Bekijk dan ook onze stootkussens en pads.

Advies nodig?
Een bokszak kopen? Ideaal om in topvorm te blijven
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Geslacht
Maat
Merk
Kleur
Prijs
€37,95 -21%
€29,95
€84,99 -11%
€74,99
*De uitverkoop begint op 23-12-2022
€100,00 -20%
€80,00
€79,99 -15%
€67,50
*De uitverkoop begint op 9-12-2022
€64,95
Junior Boksset
ADIDAS

Junior Boksset

€99,99 -12%
€87,50
*De uitverkoop begint op 9-12-2022
€170,95
€59,99 -25%
€44,99
*De uitverkoop begint op 20-3-2023
€35,75
4/5 Op basis van 3392 reviews

Bokszak staand

Bij Decathlon verkopen we diverse bokszakken en boksballen. Ideaal voor sportscholen en voor mensen die graag thuis trainen. De bokszakken en boksballen van Decathlon zijn stevig, gemaakt van duurzaam materiaal en ze zijn eenvoudig te monteren en demonteren. Voor zowel boskzakken als boksballen verkopen we twee varianten: we hebben een bokszak staand en hangend, maar ook een boksbal staand en hangend. Een staande bokszak of boksbal kun je overal in huis neerzetten. Zorg er wel voor dat je genoeg ruimte eromheen creëert als je zo’n staande bokszak neerzet. Naast een bokszak staand of boksbal staand, verkopen we ook verschillende bokszakken om op te hangen. Heb je geen bokszak staand of boksbal staand, maar wil je een bokszak ophangen, dan heb je een montagesysteem nodig. Dit is een ander woord voor een bokszak standaard, muurbevestiging of plafondbevestiging. Met dit laatste kun je eenvoudig je boksbal of bokszak ophangen aan de muur of aan het plafond. Aan een bokszak standaard kun je je bokszak ophangen en ergens in huis op de vloer plaatsen. Dankzij een bokszak standaard heb je dus meer keus qua plek in je huis. Daarnaast hebben we ook een speciale bokszak of boksbal kind. Voor kinderen verkopen we zowel een staande bokszak als eentje die je op moet hangen. De boksbal kind is er alleen in de staande variant. Deze boksbal kind wordt samen met een paar handschoenen gekocht en is het perfecte item voor kinderen die willen leren boksen.

Boksbal en bokszak vs. boxbal en boxzak: wat is de schrijfwijze en het verschil?

Boksen wordt op twee manieren geschreven, namelijk als ‘boksen’ en als ‘boxen’. Waar ‘boksen’ en dus ‘boksbal’ en ‘bokszak’ de officiële spelling is, wordt ook ‘boxen’ en dus ‘boxbal’ en ‘boxzak’ veel gebruikt. Maar het idee hierbij is natuurlijk hetzelfde: of je nu een ‘bokszak’, ‘boksbal’, ‘boxzak’ of ‘boxbal’ kopen gaat, beide schrijfwijzen gaan over een bal of zak die je gebruikt om tegen te boksen. Een boxzak of boxbal kopen voor het boksen is altijd ideaal, of je het nu schrijft als ‘boksbal’, ‘boxbal’, ‘bokszak’ of ‘boxzak’. Bokszakken en boksballen zijn voornamelijk ideaal voor mensen die graag thuis zowel kracht als conditie willen trainen. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen trainen met een bokszak of trainen met een boksbal? Een bokszak geeft meer weerstand waardoor je zowel je slaan- als trapbewegingen goed kunt trainen en verbeteren. Een boksbal daarentegen is meer gericht op het trainen van snelheid. Deze geeft minder weerstand en vraagt daardoor meer behendigheid. Boksballen zijn daarnaast meer gemaakt om vuistslagen te oefenen en niet zozeer om je traptechniek te verbeteren.