Jeu de boules ballen

Jeu de boules ballen

Jeu de boules ballen nodig? Of je nu professionele ballen van het merk OBUT, Petanque ballen , of boules voor een potje op de camping of in het park zoekt, Decathlon heeft het allemaal. We verkopen jeu de boules ballen van twee verschillende kwailiteit merken; Obut en Geologic. Heb jij al een ballenraper om de jeu de boules makkelijk op te rapen, of ben je op zoek naar nieuwe buts? Kijk dan bij de jeu de boules accessoires.

12 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 784 reviews

  Jeu de boules spelregels

  Jeu de boules of petanque, iedereen kent het. Maar hoe moet je het nou eigenlijk spelen? Hier een korte samenvatting van de spelregels: Elk team krijgt 6 boules, vervolgens moeten de 2 teams tegenelkaar tossen en mag het winnende team de baan en de werpcirckel bepalen. Het winnende team mag ook gelijk de eerste boule gooien! Beide teams gooien omstebeurten hen ballen zo dichtmogelijk bij de but. Het team dat zichzelf de winnaar mag noemen is het team waarvan de boules het dichtsbij de but liggen.

  Jeu de boules bar

  Jeu de boules wordt steeds populairder onder de jongeren. Dit omdat er steeds meer Jeu de Boules barren en banen worden geopend waar jongeren de sport kunnen boefenen en gezellig wat kunnen drinken. Jeu de boules is daarom niet alleen leuk om op vakantie te spelen, maar ook zeker leuk om te doen als een leuke avond uit!

  Petanqueballen

  Petanqueballen en Jeu de Boules ballen, wat is nou eigenlijk het verschil? Het antwoord is simpel, Petanque is de provenciaalse variant van Jeu de Boules. Jeu de boules is eigenlijk het spel van de ballen, en kan in de breedste zin worden opgevat. Voor Petanque is geen uitrusting of baan nodig en is veel eenvoudiger in de opzet.

  Jeu de Boules is de term die alle spelen met metalen ballen omvat. Voor pétanque is geen uitrusting of infrastructuur nodig. Het is veel eenvoudiger van opzet en de nadruk ligt op behendigheid en niet zozeer op fysieke kracht.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen