Fitness apparaten

Fitness apparaten

Eigen fitness apparaten aanschaffen wordt steeds populairder. Steeds meer mensen investeren in een eigen fitness apparaat in plaats van in een sportschool abonnement. Thuis sporten wordt dan ook steeds normaler. En dat is niet zo gek, thuis sporten is laagdrempelig en gemakkelijk te combineren met werk of een gezin. Fitness apparaten zijn zeer geschikt voor cardiotraining. Cardio is gericht op het trainen van je cardiovasculaire systeem: hart en ademhaling. Het stelt je lichaam in staat een goede conditie te krijgen. Daarnaast kan het bijdragen aan afvallen en vet verbranden. Zoek je ook nog een sportoutfit? Neem dan een kijkje bij ons assortiment fitness kleding.
Twijfel je nog over je aankoop? Bekijk hier alle voordelen van het kopen van een fitness apparaat bij Decathlon.
Filter
Terug naar artikelen
Type
Levertijd
Prijs
60 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 15788 reviews

  Fitnessapparatuur kopen

  Het is tegenwoordig heel simpel om een eigen fitness apparaat aan te schaffen. Online is het aanbod namelijk gigantisch. Wil jij fitnessapparatuur kopen? Dan is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij begeleiden je graag bij het kiezen van de juiste fitnessapparatuur. De populairste fitness apparaten zijn een crosstrainer, een hometrainer, een loopband of een roeiapparaat. Deze fitnessapparatuur is zeer geschikt voor cardio trainingen die je thuis kunt doen. Deze fitness apparaten kun je daarnaast ook gebruiken om je spieren te versterken en te ontwikkelen. Wil je je armen sterker maken? Kies dan voor een crosstrainer of een roeiapparaat. Wil je je benen extra ontwikkelen? Kies dan voor een hometrainer, crosstrainer of een roeimachine. Train je ook graag je rug? Dan raden wij een roeimachine aan. Wil je zo snel mogelijk calorieën verbranden? Kies dan voor een loopband of een roeimachine. Fitnessapparatuur kopen hangt dus af van jouw persoonlijke doelen.

  Fitnesstoestellen

  De fitnesstoestellen die je bij Decathlon kunt kopen zijn uitsluitend geschikt voor thuis trainingen. Probeer van te voren goed in te schatten op welke intensiteit je van plan bent de fitnesstoestellen te gebruiken. Train jij het liefst één keer per week? Dan kan je voor de meest simpele en goedkope fitnesstoestel kiezen. Train jij meerdere keren per week of maken meerdere personen gebruik van hetzelfde fitness apparaat? Dan kan het verstandig zijn om voor een uitgebreider toestel te kiezen.

  Garantie en services fitnesstoestellen

  Ben jij klaar om fitnessapparatuur te kopen bij Decathlon? Dan is het goed om te weten dat jouw fitnesstoestellen gratis thuis worden bezorgd. Ben je niet tevreden? Je kunt jouw fitnesstoestel altijd binnen 365 dagen ruilen of retourneren. Daarnaast heb je 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op onderdelen. Heb je problemen met de montage of onderhoud van jouw fitnesstoestellen? Dan staan onze experts altijd voor jou klaar.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen