Fitness apparaten

Fitness apparaten kopen doe je bij Decathlon! Waarom? Bij Decathlon hebben we namelijk een zeer breed assortiment aan fitness apparaten die zeer geschikt zijn om thuis te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een loopband, een crosstrainer of een spinningfiets. Zoek je ook nog een sportoutfit? Neem dan een kijkje bij ons assortiment fitness kleding.
Twijfel je nog over je aankoop? Bekijk hier alle voordelen van het kopen van een fitness apparaat bij Decathlon.
Fitness apparaten
Filter
Terug naar artikelen
Type
Levertijd
Prijs
94 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 16531 reviews

  Aan je figuur werken met fitness apparatuur van Decathlon

  Cardiotraining is een activiteit die gericht is op je cardiovasculaire systeem: hart en ademhaling. Het stelt je in staat om een goede lichaamsconditie te krijgen, gewicht te verliezen en vet te verbranden. Het is dus de aanbevolen activiteit als je af wil vallen. Decathlon biedt diverse fitness apparaten die je thuis kunt gebruiken om je conditie te verbeteren of om gewicht te verliezen.

  Je spieren ontwikkelen

  Daarnaast zijn onze fitness apparaten ook geschikt om spieren te versterken en te ontwikkelen. Weet van te voren welk deel van het lichaam je wilt ontwikkelen: je hele lichaam? Je bovenlichaam? Je onderlichaam? Of je buikstreek? Als je aan je hele lichaam wilt werken, kun je het beste voor een crosstrainer of een roeitrainer kiezen. Om de spieren van je bovenlichaam te ontwikkelen, kun je het beste een halterbank, een fitnessbank of halters kiezen. Voor de buikstreek kun je de voorkeur geven aan buikspierapparaten en voor je onderlichaam kun je een crosstrainer of hometrainer kiezen.

  Je figuur verbeteren

  Wil je vet verbranden en gewicht verliezen? Richt je dan op apparaten voor cardiotraining zoals loopbanden, crosstrainers, hometrainers, roeitrainers, trampolines, springtouwen, steps en steppers.

  Een strakker lichaam

  Voor een strakker lichaam werk je op gematigde wijze aan je spieren (geen opbouw van spiermassa, maar diepgaande spierversterking). Daarvoor kun je je focussen op elastieken, halters, gymballen, halterbanken, crosstrainers, buikspierapparaten of elektrostimulatieapparaten. Bepaalde apparaten worden aanbevolen door je arts en zijn speciaal ontworpen om je lichaam te onderhouden of de heropvoeding te bevorderen. De oefeningen worden op rustige wijze verricht en het doel zal in geen geval intensief zijn.

  In vorm blijven

  Om dagelijks in vorm te blijven, heb je veel opties. Afhankelijk van je budget of het deel van je lichaam waar je aan wilt werken kun je een springtouw kiezen of een crosstrainer, een hometrainer of een loopband. De activiteit zal cardiotraining omvatten (die gericht is op je hart en bloedvaten).

  Weer een strak lichaam krijgen

  Als je lange tijd niet aan sport hebt kunnen doen (ongeluk, zwangerschap, tijdsgebrek), kun je je het beste concentreren op één deel van je lichaam waar je aan wilt werken. Voor het bovenlichaam kun je fitnessbanken, halterbanken of halters kiezen. Voor de buikregio zijn buikspierapparaten ideaal. Voor het onderlichaam is niets beter dan een hometrainer of een loopband. Als je je hele lichaam strakker wilt krijgen, kies dan een crosstrainer! Stoom afblazen om de dagelijkse rompslomp te vergeten gedurende een sportsessie. Dat kan betekenen dat je wil afreageren of dat je wil ontspannen: twee totaal verschillende doelen.

  Afreageren, ontspannen

  Om energie te verbruiken is niets beter dan afreageren! Kies voor een cardio trainingsactiviteit of een vechtsport zoals boksen.

  Ontspannen

  Dit doel wordt vaak bereikt door middel van een gematigde activiteit, zoals bijvoorbeeld yoga of pilates. Gebaseerd op wat je liever doet, kun je je richten op een gymmat, een gymbal of een yogakit. Iedereen die aan sport doet, kan zijn of haar prestaties verbeteren, of je nu aan fitness doet of een andere sport beoefent. Je moet alleen beslissen of je je hartprestaties wilt verbeteren (gericht op het hart en de ademhaling) of je spieren (spieroefeningen).

  Wat is cardiotraining? Wat zijn de kenmerken?

  Deze activiteit wordt dus aanbevolen als je af wil vallen. Cardiotraining vereist langdurige inspanning en verbetert je uithoudingsvermogen. Tijdens de oefening zal eerst glucose verbrand worden en vervolgens de vetten die in het lichaam opgeslagen zijn.

  Hartprestaties verbeteren

  Om je ademhaling en je uithoudingsvermogen te verbeteren, zul je aan je cardiovasculaire capaciteit moeten werken.

  Aan je spieren werken

  Om je spiermassa te ontwikkelen, zul je de voorkeur moeten geven aan alle spiertrainingsapparaten die geschikt zijn voor het deel van het lichaam dat je voornamelijk wilt ontwikkelen: fitnessbank, homegym, buikspierapparaat.

  Advies op maat van Decathlon sport experts

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze fitness apparaten kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van al je spullen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen