Poncho's

Poncho's

Wil je een poncho kopen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! We hebben verschillende soorten poncho’s voor kinderen, dames en heren die je kunt gebruiken tijdens een wandeling of voor op de fiets. Bescherm je nog meer tegen de regen met onze regenlaarzen en paraplu's.
Terug naar artikelen
Geslacht
Kleur
Levertijd
Merk
Prijscategorie
19 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 5089 reviews

  Poncho’s van verschillende merken

  We hebben poncho’s van verschillende merken binnen Decathlon, zoals B’twin en Quechua. De poncho’s van B’twin zijn gemaakt voor op de fiets. Wat inhoudt dat de poncho niet omhoog waait en dat die over het stuur heen valt. Hierdoor blijf je lekker droog tijdens het fietsen. De poncho’s van Quechua zijn gemaakt voor wandelingen en trektochten. Zo zit er bij bepaald poncho’s een vak achterop die je groter kan maken. Waardoor je rugzak droog blijft tijdens een wandeling.

  Voordeel van een poncho

  De poncho is vaak compact verpakt, waardoor je het gemakkelijk mee kan nemen.Je trekt de poncho aan, zorgt dat de capuchon goed om je gezicht heen zit en je bent ready to go.

  Het enige nadeel aan een poncho is dat niet het gehele lichaam beschermt wordt tegen de regen. Hierdoor is het handig om bij een poncho ook een regenbroek te dragen. Vaak zit er een reflecterende strook op de poncho. Dit is heel belangrijk, zeker als je in het donker gaat fietsen. Hierdoor zien mede verkeersgebruikers je beter en worden ongelukken voorkomen.

  Het ademend vermogen van een poncho

  Het is wel fijn als de poncho ademend is. Of een stof ademend is wordt getest aan de hand van de waterdampdoorlatendheid. De engelse benaming voor deze test is dan ook wel resistance evaporative transfer. Hier komt de afkorting RET vandaan. Hierbij geldt, hoe lager de waarde des te beter het ademend vermogen is.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen