Hoge schacht: warm en goede bescherming.

Trekking_Schoenen Outdoor - Laars Arp 500 warm NDY H zwart QUECHUA - Wandelschoenen
Trekking_Schoenen

Warme en Waterdichte Snowboots Arpenaz 500 heren zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wie af en toe trektochten maakt over vlak terrein in de sneeuw en bij koud weer. Voor tochten van een halve dag. Hoge schacht: warm en goede bescherming. Rits opzij om gemakkelijk aan te trekken.

Kleur : ZWART

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€39.99 - %

Vanaf €39.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8227769
TECHNISCHE INFORMATIE
Test van de waterdichtheid van de schoenen. Deze laarzen werden uitvoerig getest in het lab en in gebruik, zo staan ze garant voor een optimale waterdichtheid en een goed ademend vermogen. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld, waarbij wordt gecontroleerd of er zich geen luchtbelletjes vormen op het oppervlak. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die stapbewegingen nabootst. Zo wordt gecontroleerd of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
3 niveaus van waterdichtheid. Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 niveaus van waterdichtheid: 2000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen). Natuurlijk is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin.
Waterdichtheidsniveau. De laars Arpenaz 500 Warm is waterdicht tot 4000 buigingen.
Testen op het terrein. Al ons schoeisel wordt getest in gebruik en op draagcomfort, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens die "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan Quechua om de artikelen uit te testen, te verbeteren en te laten goedkeuren.
Meting van het isolerend vermogen Vroeger kon je op geen enkele manier precies weten tot welke temperatuur schoeisel de voeten warm houdt. Nu kan dat wel: voor alle Quechua-laarzen worden de uiterste comforttemperaturen aangegeven. Op basis van tests die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep testpersonen, meten we de warmte-isolatie van onze laarzen, in rust en in beweging. Daarbij houden we rekening met de verschillen in koudegevoel tussen mannen en vrouwen.
Laboratoriumtesten In het lab worden testen gedaan om de volgende dingen te controleren: loskomen van ogen en riemen, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen UV-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
VOORDELEN
Warmte Limiettemperatuur in rust -15°C / limiettemperatuur bij activiteit - 25°C.
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan om de voeten droog te houden.
Hechting Geribbelde rubberzool van 4 mm voor veel grip in de sneeuw.
Gemakkelijk aan en uit Rits met waterdichte plooi opzij om makkelijk en snel aan te trekken.
KENMERKEN
Maten
van 39 tot 48.
Gewicht
1100 g per paar in maat 43
Kleur
zwart
Ook in
oranje en blauw
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling Bovenwerk in synthetisch materiaal, voering in imitatiebont, zool in rubber.
Onderhoudstips Laten drogen. Niet laten drogen in de nabijheid van een warmtebron. Schoonmaken met een zachte borstel. Laten drogen. Regelmatig opnieuw waterdicht maken met behulp van een aangepast product.
Voorraadinfo Opbergen op een luchtige, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor tochten met sneeuwrackets.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Tijdens onze "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan QUECHUA om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook: