Sandalen

Sandalen

Bij warm weer zijn bergschoenen of wandelschoenen niet fijn en doe je liever een paar sandalen of open schoenen aan. Sandalen brengen meer koeling blijven goed zitten. Bij Decathlon hebben we een ruim assortiment voor sandalen en open schoenen. Neem ook eens een kijkje bij onze slippers en accessoires die je nodig hebt tijdens het wandelen.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Geslacht
Maat
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
Merk
Kleur
VERKOPER
Prijs
Wandelsandalen voor kinderen MH150 TW rood 28-39
Wandelsandalen voor kinderen MH150 TW rood 28-39
2 kleuren beschikbaar
24,99
Wandelsandalen voor dames NH100
Wandelsandalen voor dames NH100
2 kleuren beschikbaar
14,99
Wandelsandalen voor heren NH120 leer
Nieuw
Wandelsandalen voor heren NH120 leer
2 kleuren beschikbaar
39,99
Terrex Sumra Sandalen
Terrex Sumra Sandalen
2 kleuren beschikbaar
70,00
Wandelsandalen voor heren NH100
Wandelsandalen voor heren NH100
2 kleuren beschikbaar
14,99
Wandelsandalen voor kinderen MH120 TW blauw 28-39
Wandelsandalen voor kinderen MH120 TW blauw 28-39
2 kleuren beschikbaar
19,99
Wandelsandalen voor heren NH110
Wandelsandalen voor heren NH110
2 kleuren beschikbaar
24,99
4.4/5 Op basis van 27299 reviews

Sandalen kopen

Sandalen kopen bij Decathlon heeft veel voordelen, zo krijg je 2 jaar garantie op alle sandalen. Het dragen van Sandalen heeft veel voordelen, zo blijven je voeten lekker luchtig en heeft een sandaal toch een goed voetbed. Er zijn veel verschillende soorten sandalen verkrijgbaar, zo zijn wandel sandalen gemaakt om lange afstanden op te wandelen en zijn casual sandalen meer voor de uitstraling. Het is belangrijk dat de sandaal goed aansluit op de voet en dat het voetbed geschikt is voor de vorm van de voet, zo zijn sommige sandalen meer geschikt voor een hoge wreef en andere juist meer voor voeten met een hoge wreef. Ook zijn er verschillende zooltjes te koop om nog met het voetbed te spelen of om het voetbed van de sandaal nog extra aan te vullen. Veel sandalen zijn eenvoudig aan te trekken met klitteband, klipjes of riempjes. Heren sandalen zijn vaak iets grotere maten en andere kleuren dan vrouwen sandalen. De dames sandalen lopen doorgaans tot maat 42 en de heren sandalen tot maat 46 of groter.

Dames sandalen

Dames sandalen zijn vaak iets kleiner dan heren sandalen, zo lopen dames sandalen meestal tot maat 42. Dames sandalen hebben vaak een iets eleganter ontwerp dan heren sandalen, zo is het voetbed meestal ook net iets smaller. Er zijn veel verschillende soorten dames sandalen te verkrijgen, zo zijn wandel dames sandalen gemaakt om lange afstanden te wandelen, vaak zijn deze dames sandalen ook licht en hebben een goed voetbed. Ook zijn de dames sandalen uitwasbaar en hebben ze een slijtvaste rubberen zool. Hoe duurder de dames sandalen zijn hoe slijtvaster deze ook doorgaans worden, ook is de positiebehoud van de dames sandalen nog beter naarmate de prijs omhoog gaat. Ook zijn dames sandalen vaak makkelijk aan en uit te trekken door middel van klitteband of gespjes. Decathlon biedt erg goedkope dames sandalen voor ieder niveau en iedere soort voet. Het Decathlon merk Quechua heeft veel wandel sandalen voor dames, ook Colombia en Salomon dames sandalen worden aangeboden via Decathlon, ook hiervoor geldt 2 jaar garantie.

Sandalen kind

Kind sandalen zijn gemaakt om lekker in de zomer buiten te spelen of te wandelen zonder warme voeten te krijgen. Kinder sandalen zijn lekker luchtig en hebben een goed voetbed. Kind sandalen zijn erg eenvoudig aan en uit te trekken voor kinderen, het klitteband of kliksysteem is erg eenvoudig te openen en sluiten. Kind sandalen wegen weinig en zijn uitwasbaar, zo kan je kind eenvoudig buiten spelen zonder zich zorgen te maken. Meisjes sandalen zijn vaak iets anders van kleur dan jongens sandalen, verder verschillende kind sandalen niet heel veel van elkaar qua voetbed. Kind sandalen hebben een slijtvaste zool en gaan zo lang mee. Meisjes sandalen zijn vaak in rood of roze te verkrijgen, terwijl jongens sandalen vaak meer de kleuren van groen of blauw dragen. De kind sandalen zijn schuurbestendig en hebben versterkte riempjes. Ook op kind sandalen geeft Decathlon 2 jaar garantie. Decathlon heeft geen ecco sandalen, maar wel Quechua sandalen voor kinderen. Goedkope sandalen voor kinderen shop je eenvoudig via Decathlon.