Drinkflessen

Drinkflessen

Goed drinken tijdens je wandeltocht is van cruciaal belang. Zorg dat je goed voorbereid op pad gaat met de drinkflessen, waterzakken en thermoflessen van Decathlon. Alle drinkflessen kun je gemakkelijk meenemen in onze backpacks en wandelrugzakken.
Advies nodig?
Ik ga wandelen en neem mee
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Prijs
Merk
VERKOPER
Kleur
€24,90 -20%
€19,90
*De uitverkoop begint op 19-9-2023
€17,95
€19,95
€13,95
4.5/5 Op basis van 20583 reviews

DRINKFLES KOPEN

Wil jij een drinkfles kopen? Dan ben je bij Decathlon aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment aan drinkflessen, van een thermosfles tot een waterfles. Deze zijn geschikt om mee te nemen tijdens zowel korte als lange wandelingen. De drinkflessen verschillen in prijs, gewicht en materiaal. Je kunt onze drinkflessen gemakkelijk meenemen tijdens het wandelen in je backpack of rugzak. Vrijwel al onze backpacks en rugzakken hebben een apart vakje voor de drinkfles.Jaarlijks gebruiken we miljarden plastic flessen en dat is erg slecht voor het millieu. De grote hoeveelheden plastic vormen een probleem voor nu en de toekomst. Een goede drinkfles is daar de perfecte oplossing voor. Met een hervulbare drinkfles draag je bij aan een schoner millieu. Onze drinkflessen zijn geschikt voor outdoor tochten maar ook voor dagelijks gebruik. Zo kun je onze drinkfles met schroefdop prima gebruiken voor dagelijks gebruik. Werk je veel thuis en heb je geen zin om elke keer naar beneden te lopen voor een warme kop koffie of thee? Dan is een thermosfles ideaal om in de ochtend te vullen en mee te nemen naar jouw werkkamer.Ben jij op zoek naar een drinkfles die je mee kunt nemen naar de sportschool? Dan is onze drinkfles met schroefdop uitermate geschikt. Liever een drinkfles met sneldop en strootje (de ouderwetse bidon)? Dan is onze drinkfles 900 0.6 ltr uitermate geschikt.

DE PERFECTE DRINKFLES

In jouw zoektocht naar de perfecte drinkfles of waterfles is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken: het gewicht van de waterfles, de inhoud van de waterfles en het materiaal waar de drinkfles van gemaakt is. Onze waterflessen en drinkflessen zijn van onze eigen merken Quechua en Forclaz. Het team van ontwikkelaars van deze merken zijn ervaren wandelaars die graag de fijnste waterflessen produceren. Als je bijvoorbeeld gaat hiken kan het belangrijk zijn dat je een waterfles koopt met een sneldop, zodat je makkelijk en snel wat kan drinken.

STEVIGE OF LICHTE DRINKFLES

Je kunt drinkflessen van verschillende materialen kopen. Zo heb je onder andere een waterfles van aluminium. Deze is stevig en houdt je water goed koel. Kort samengevat zijn deze licht, zeer sterk maar niet isothermisch. Ook zijn ze smaakneutraal. Daarnaast bestaat ons assortiment ook uit meer budgetvriendelijke waterflessen, zoals onze drinkfles voor hiking 100 met schroefdop, gemaakt van plastic. Tenslotte kun je de fles goed beschermen door middel van een isolatiehoes.

Ga jij wandelen of een trekkingstocht in de bergen maken? Dan is het belangrijk dat jouw drinkfles licht is en makkelijk te openen. Hiervoor is onze harde drinkfles met sneldop uitermate geschikt. Je kunt er ook voor kiezen om een zachtere drinkfles te nemen. Een soepele fles met sneldop waardoor het eenvoudig te openen is met 1 hand. De zachtere flessen zijn stevig, goed samen te drukken en gemakkelijk weg te stoppen in je rugtas. Wil jij je drinkfles koelen dan is een isolatiehoes uitermate geschikt. Perfect voor een mooie wandeling door het bos of in de duinen waarbij je jouw water lekker koel wilt houden.Onze isolatiehoezen door drinkflessen zijn geschikt voor veel type drinkflessen.