Heuptassen

Heuptassen

Ben je op zoek naar een heuptas? Bij Decathlon hebben wij verschillende soorten heuptassen in ons assortiment, namelijk compacte heuptsjes die je gemakkelijk mee kan nemen tijdens een wandeling. Of heuptasjes die onder de kleding gedragen worden om belangrijke documenten veilig mee te nemen op reis. Wil je een iets groters dan een heuptas, neem dan een kijkje bij onze wandelrugzakken en reistassen.

Advies nodig?
Hoe kies ik een heuptasje?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
‪INHOUD‬
Kleur
Prijs
4.3/5 Op basis van 3867 reviews

HEUPTASJES

Bij Decathlon verkopen wij verschillende heuptasjes van onze merken Forclaz en Quechua. Deze heuptasjes zijn makkelijk te gebruiken bij korte en lange wandeltochten. De heuptasjes zijn comfortabel om te dragen en je kunt gemakkelijk je (kleine) spullen erin kwijt. Zo kun je onder andere je portemonnee en mobiel erin kwijt en kun je er ook gemakkelijk weer bij wanneer het nodig is! Wij bieden heuptasjes van klein tot groter formaat, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw wensen past.

HEUPTASSEN KOPEN

Wanneer je heuptassen gaat kopen is het belangrijk dat je kijkt naar de inhoud, het transportgemak, de verdeling van de opbergvlakken en het gewicht. Dit verschilt namelijk per heuptas en zal ook qua comfort anders zijn. Wanneer je veel spulletjes met je meeneemt kun je kijken naar een heuptas met 10 liter inhoud. Dit is een ruime heuptas met een afstelbare heupgordel met schuim. Wanneer je wat kleinere spullen wilt opbergen kun je kijken naar een kleinere inhoud, zoals onze compacte heuptas van Forclaz met een inhoud van 2 liter. Lees per product de specifieke productinformatie om te kijken welke heuptas het beste bij jouw wensen past!

Geef een sportief cadeau Cadeaubon kopen

Aanbevolen artikelen