Babydragers

Babydragers

Wil je een wandeling maken en je kleine mee op pad nemen? Met de babydragers van Decathlon kan jouw baby veilig en comfortabel met je mee op wandeltocht. Zorg dat je tijdens het wandelen goede wandel kleding en wandelschoenen draagt. Met goede kleding zit de babydrager fijner en met stevige wandelschoenen kun je het gewicht beter dragen.
Advies nodig?
Hoe kies ik een babydrager?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Prijs
Merk
VERKOPER
Kleur
4.7/5 Op basis van 367 reviews

BABYRUGZAK

Ben jij op zoek naar een babyrugzak? Bij Decathlon verkopen wij verschillende soorten babyrugzakken, zodat jij op comfortabele wijze jouw kind mee kunt dragen. Wij hebben een babyrugzak van Deuter en van Love Radius. Een babyrugzak is ontwikkeld om je baby zo veilig mogelijk met je mee te kunnen nemen op wandeltocht. Ook zorgen wij ervoor dat het zo comfortabel mogelijk voor jezelf is. Wij hebben de babyrugzak in verschillende vormen, maten en kleuren, zodat er voor ieder een ideale babyrugzak is. Lees per babyrugzak de productinformatie om te kijken welke het beste bij jou en jouw baby past.

BABYRUGZAK EN BABYDRAGER

Een babyrugzak of babydrager is ideaal voor zowel korte als lange wandeltochten. Je draagt jouw baby gemakkelijk en comfortabel met je mee. Onze babydragers hebben een lichtgewicht en goede ventilatie. In sommige modellen zit ook een ventilatiesysteem, de 4-seizoenen draagzak, die kan worden geopend bij het rugpand. Ook heeft het een goed draagcomfort met een luchtige en transparante hoofdsteun. Je kunt de babydrager gemakkelijk aanpassen voor een optimale ergonomische zitting voor het comfort van jouw kindje. Tenslotte heeft de babydrager schouderriemen en een heupgordel met een dikke, luchtige vulling, zodat het lekker blijft zitten!