OnlineKlimwinkel

Koop bij Decathlon alles voor klimmen

In de klimwinkel van Decathlon hebben we alles wat jij nodig hebt om te gaan klimmen. Hier vind je makkelijk je klimschoenen en klimmateriaal.

Sport merk
Ons klim merk

Ons klim merk Simond heeft duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel staan.

Klimschoenen

In de klimwinkel van Decathlon vind je verschillende klimschoenen. Er zijn klimschoenen met klittenband en met veters. Klimschoenen voor beginners en voor experts. De klimschoenen van Simond hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en zijn te verkrijgen voor heren en voor dames. Voor elk niveau hebben we een paar klimschoenen.

Klimkleding heren

Klimkleding moet comfortabel zitten en je bewegingsvrijheid niet belemmeren. In de klimwinkel van Decathlon vind je deze kleding voor heren. Fijne luchtige kleding zodat je vrij uit kan klimmen en goed je warmte kwijt kan. Vind hier je ideale klim outfit!

Klimkleding dames

Klimkleding moet comfortabel zitten en je bewegingsvrijheid niet belemmeren. In de klimwinkel van Decathlon vind je deze kleding voor heren. Fijne luchtige kleding zodat je vrij uit kan klimmen en goed je warmte kwijt kan. Vind hier je ideale klim outfit!

Klimgordels

In onze ruime aanbod aan klimgordels kun je altijd slagen. Dus ben je beginnend klimmer of heb je al wat jaren klim ervaring je kunt bij ons je ideale klimgordel vinden! Bij een klimgordel is het belangrijk dat ie comfortabel zit en van alle veiligheids voorschriften en gemakken is voorzien zodat jij veilig naar boven kunt. Onze klimgordels voldoen aan alle eisen. Koop daarom je klimgordel bij Decathlon

Meest verkocht

44€ 99
Regelbare klimgordel Simond Rock

Regelbare klimgordel Simond Rock

Erg veelzijdige gordel: voor in de klimzaal of in de bergen. Geschikt voor de meeste klimmers.

49€ 99
Klimschoenen Simond Vuarde plus

Klimschoenen Simond Vuarde plus

Aangepast model voor een nog beter comfort en grotere precisie. Dankzij de klittenband in Z-vorm trekt je deze klimschoen in een handomdraai aan en uit.

1€ 49
Magnesium Simond 30 gram

Magnesium Simond 30 gram

Grote voorraad magnesium om de zak te vullen.

DECATHLON(.NL) (WEB)WINKEL(S)

Decathlon is met circa 800 winkels al jaren een begrip wereldwijd en is uitgegroeid tot publiekslieveling onder klim liefhebbers. In de webshop zie je het volledige aanbod van onze klim artikelen, maar er zijn ook voordelen aan een bezoek aan de winkel:

  • Online kun je geen kleding of schoenen passen, daarvoor ben je bij ons in de winkel altijd welkom!
  • Wanneer je in de winkel niet alle klim spullen vindt die je zoekt, kun je op een van de touchscreens alsnog je bestelling afronden. Je pakketje wordt vervolgens thuisbezorgd!
  • Als je advies nodig hebt van een van onze klim experts, bijvoorbeeld over welke klimschoenen het beste zitten, helpen we je graag verder in een van onze vestigingen.
4/5
Quote

Matthias op decathlon.nl

De EDGE is een heerlijke multipitch klimschoen. De voorbije 15 jaar heb ik vele schoenen uitgeprobeerd voor multipitch, Evolv, Boreal, Quecha, 5-10. De Anasazi Lace-Up (pink version :-) ) genoot destijds mijn voorkeur. In tegenstelling tot deze laatste is de pasvorm van de EDGE top aangezien ik een bredere wreef heb. De kwaliteit van de rubber, de snede van de zool maakt de schoen zeer precies. En duurzaam! Ik durf misschien wel te stellen iets duurzamer dan de Stealth C4 rubber van 5-10...

Bekijk review

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen. De online klimwinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.