Wandelstokken

Wandelstokken

Lopen over ruw terrein kan soms erg lastig en zwaar zijn, zorg er daarom voor dat je goede wandelstokken bij je hebt die je ondersteuning bieden tijdens het lopen. Bij Decathlon hebben we een groot assortiment aan wandelstokken die bestand zijn tegen veelvuldig contact en inklapbaar zijn. Wil je de wandelstokken gemakkelijk meedragen als ze niet nodig zijn tijdens het wandelen, neem dan een kijkje bij onze trekking backpacks. We hebben verschillende soorten backpacks waar de wandelstokken aan bevestigd kunnen worden.

Advies nodig?
Waarom wandelstokken gebruiken?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Maat
Prijs
Merk
VERKOPER
Kleur
159,99
75,00 -55%
33,75
159,99
4.3/5 Op basis van 18719 reviews

WANDELSTOK NODIG?

Wandelstokken zijn een perfecte aanvulling op je wandel uitrusting. Met wandelstokken loop je stabieler en veiliger. Maar wat maakt de ene wandelstok nu een betere wandelstok dan de andere? Voor fervente wandelaars en trekkers die veel intensieve tochten maken kan een wandelstok met schokdemping goed werken. Een wandelstok met schokdemper verzacht de impact die het lopen op je gewrichten heeft. Deze kun je ook per stok aanschaffen.

WANDELSTOK ADVIES VAN EEN DECATHLON EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over het kopen van een wandelstok kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er de wandelstok kunt proberen en de meeste wandelstokken zijn in de winkels als showmodellen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de wandelstok te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

LEVERING VAN JE WANDELSTOK

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen van jouw wandelstok, wanneer je deze online wilt bestellen. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je wandelstokken. Alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).