Reistassen

Reistassen

Wil jij een paar handige accessoires kopen zoals waterdichte hoezen of flightbags? Bij Decathlon hebben we verschillende artikelen waardoor jij goed en voorbereid kan beginnen aan je wandeltocht. Bekijk ook onze wandelrugzakken, backpacks en accessoires die bij een rugzak horen.
Advies nodig?
Rondreizen met een backpack?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Prijs
‪AANTAL VAKKEN‬
‪TYPE TASSEN‬
‪WATERDICHT‬
‪OPTIES‬
Merk
VERKOPER
Kleur
€49,00
€80,00 -20%
€63,99
*De uitverkoop begint op 20-9-2023
€160,00 -46%
€84,99
4.5/5 Op basis van 9041 reviews

Reistassen

Ga je binnenkort op reis, en ben je nog op zoek naar een goede tas om als bagage mee te nemen? Zoek dan niet verder! Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan reistassen. We hebben verschillende soorten tassen: van rugzakken tot duffle bags. Ook variëren deze in inhoud. We bieden kleine rugzakken van 40 liter aan, maar ook grote reistassen met een inhoud tot wel 120 liter. Onze backpacks hebben we ook in speciale dames modellen. Deze zijn aangepast aan de lichaamsbouw van vrouwen. Hierbij kun je denken aan een band die beter om de heup van een vrouw past. Ook kun je bij ons reistassen voor kinderen kopen. Voor hen zijn reistassen met minder inhoud het meest geschikt.

Weekendtassen

Wanneer je een weekendje weg gaat heb je natuurlijk niet een enorme reistas nodig. Dan volstaat een weekendtas waarin je een paar setjes kleren, schoenen en toiletartikelen mee kunt nemen. Wat ook ideaal is, is dat weekendtassen vaak klein genoeg zijn om als handbagage in het vliegtuig toegelaten te worden. Voor handbagage is de maximale afmeting die vaak gehanteerd wordt 40x20x25 centimeter. Een aantal van onze duffle bags, rugzakken en reistassen voldoen aan deze eisen waardoor je ze eenvoudig mee de cabine van het vliegtuig in neemt. Als je op reis gaat met een weekendtas of een grote reistas is het prettig een wat kleinere rugzak in te pakken die je overdag als je op pad gaat met je mee kan nemen. Wij hebben hiervoor perfecte rugzakken die je heel klein kunt opvouwen en inpakken.

Grote reistas

Als je een verre reis gaat maken, wil je meer spullen meenemen, en heb je dus ook een grote reistas nodig. Deze bieden we aan tot 120 liter inhoud. Een aantal van onze duffle bags kunnen groter of kleiner gemaakt worden, afhankelijk van hoeveel spullen je wil meenemen. Zo kan je kiezen tussen een grote duffle bag van 80 tot 120 liter, of een wat kleinere duffle bag van 40 tot 60 liter. Deze reistassen hebben verschillende handvatten en schouderbanden, zodat je de tas ook als rugzak kunt dragen. Onze rugzakken zijn ideaal voor als je in het buitenland gaat backpacken. Sommige van deze backpacks kun je aan de voorkant openritsen, waardoor ze als een reistas fungeren.