Dames wandelschoenen

Dames wandelschoenen

Bij Decathlon vind je de mooiste dames wandelschoenen. Wij hebben wandelschoenen dames voor een korte wandeling of een intensieve hike door de bergen. Voor ieder wat wils, van hoge dames wandelschoenen tot lage dames wandelschoenen! Maak je wandeltocht nog aangenamer en neem een kijkje bij onze parka jassen dames, wandelsokken en onderhoudsmiddelen. Hoe beter het onderhoud des te langer je van de wandelschoenen kunt genieten!
Advies nodig?
Hoe kies ik wandelschoenen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Prijs
‪HOOGTE VAN DE SCHOEN‬
‪MATERIAAL‬
‪WATERDICHT‬
‪outsole technology‬
‪TYPE SCHOENEN‬
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
4.4/5 Op basis van 46897 reviews

Wandelschoen voor dames

Op zoek naar de juiste wandelschoen voor dames? Bij Decathlon koop je gemakkelijk en snel de geschikte dames wandelschoen. Bij Decathlon bieden wij verschillende merken wandelschoenen van merken zoals Quechua, Forclaz, Merrell en Technica. Zo is er voor iedere wandelaar wat wils. Bedenk goed voor het aanschaffen van de wandelschoen wat voor ondergrond je zult bewandelen en welke afstanden je gaat afleggen. Voor langere, harde ondergronden kun je namelijk beter een hoge wandelschoen aanschaffen dan een lage wandelschoen. Ga jij een rustige wandelingen maken zonder te veel obstakels? Dan is het verstandig om een lichte wandelschoen aan te schaffen. Deze lichte wandelschoen biedt genoeg comfort en ondersteuning zodat jij rustig kunt genieten van jouw wandeling. Ben jij meer van de uitdagende bergtochten of hikes? Dan zal een lichte wandelschoen niet genoeg ondersteuning bieden. Wij hebben verschillende hoge wandelschoenen die genoeg ondersteuning bieden aan onder andere jouw enkels, zodat jij zowel zwaar als licht bepakt comfortabel lange afstanden kunt afleggen!

Lage Wandelschoen dames

Voor de meer recreatieve wandelaars onder ons bieden wij een ruim assortiment aan lage wandelschoenen. De zoektocht naar de juiste wandelschoen is belangrijk, aangezien het uiteindelijk zal leiden tot urenlang plezier tijdens jouw wandeling, hike of bergtocht. Bedenk dus van tevoren goed waar je op zult gaan wandelen: ga je niet al te verre afstanden afleggen? De lage wandelschoen dames is dan de juiste optie. Deze wandelschoen is licht van gewicht, waardoor je comfortabel wandelingen kunt maken door het bos of andere lichtere onderwegen. Bij Decathlon bieden wij variaties op de lage wandelschoen dames die naast een licht gewicht ook ervoor zorgen dat jij genoeg ondersteuning hebt tijdens het wandelen. De schoen geeft jou veel bewegingsvrijheid zodat jij niet alleen gemakkelijk en comfortabel aan jouw wandelsessies begint, maar deze ook comfortabel eindigt!

Hoge Wandelschoen dames

Op zoek naar een hoge wandelschoen voor dames voor de langere wandeltochten of intensieve hikes? Een hoge wandelschoenen biedem meer stabiliteit doordat het ondersteuning geeft aan jouw voeten en enkels. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijker door bijvoorbeeld heuvelachtige berggebieden kunt lopen. Ga je voor een heftige hike, maar met een lichte bepakking? Dan biedt een hoge wandelschoen ook genoeg ondersteuning. Tenslotte kun je tijdens het wandelen natuurlijk te maken krijgen met verschillende weersomstandigheden. Daarom bieden wij wandelschoenen die allemaal waterdicht zijn, zodat jouw voeten droog blijven.