Duffle bags

Duffle bags

Ben jij op zoek naar een handige, ruime reistas? Duffle bags zijn ideale tassen als je op reis gaat of als je trektochten gaat maken. Je kunt veel spullen kwijt in de tas en dankzij de soepele structuur kunnen onze duffle bags door een dier gedragen worden. Zelf draag je duffle bags op je rug, neem je hem mee in de hand of draag je de tas op je schouder. Heb je liever een kleinere tas, bijvoorbeeld om mee te nemen naar je training? Bekijk dan onze sporttassen. Zoek je een tas voor dagelijks gebruik? Zie ons assortiment rugzakken.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Prijs
‪AANTAL VAKKEN‬
‪WATERDICHT‬
‪OPTIES‬
Kleur
4.5/5 Op basis van 2766 reviews

DUFFLE BAG

Een duffle bag is ideaal wanneer je een korte of lange reis gaat maken. Het is een grote reistas waarin je makkelijk al je spullen kunt opbergen. Als je bijvoorbeeld een lange trekkingtocht gaat maken, kun je in de duffle bag al je overbodige spullen makkelijk opbergen. Je kunt een duffle bag makkelijk dragen, in de hand of op de rug. De duffle bag wordt veel door trekkers gebruikt, maar ook door soldaten omdat het een fijne draagtas is.

DUFFLE BAG KOPEN

Wil jij een duffle bag kopen? Of ben jij op zoek naar een geschikte reistas? Ons Forclaz team heeft verschillende duffle bags ontwikkeld in meerdere soorten en maten. De duffle bags zijn erg fijn om te gebruiken. Ze hebben een soepele structuur, die zelfs door dieren gedragen kan worden. De tassen hebben een binnenzak, compressieriemen, adreslabel en schouderriemen. Je kunt het beste ook een hoes aanschaffen voor de duffle bag, zodat hij gegarandeerd droog blijft.