Online trailrunning winkel

Alles over trailrunning!

Bij Decathlon vind je alles voor jouw trailrun, zowel schoenen, kleding als accessoires, voor de beginner en de gevorderde trailloper!

Kalenji
KALENJI

Kalenji heeft alles voor het hardlopen, voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Onze passie

Onze passie

Wij willen sport toegankelijk maken voor iedereen. Daarom vind je bij ons innovatieve en betaalbare trailrunning artikelen, zodat zoveel mogelijk mensen deze mooie sport kunnen beoefenen!

Productontwikkeling

Productontwikkeling

Kalenji werkt voortdurend aan het verbeteren van hun trailrunning collectie, om de trailrunner van alle gemakken te kunnen voorzien!

Kalenji

Find your rythm, enjoy your run! Dat is het motto van Kalenji. Ongeacht je niveau en doel, geniet van het hardlopen! Dat is het aller belangrijkste voor Kalenji

Trailrunning schoenen

De trailrunning schoenen van Decathlon hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ons eigen hardloopmerk Kalenji biedt een ruime keuze aan goedkope trailrunning schoenen met een uitstekende kwaliteit. Daarnaast verkopen wij ook schoenen van onder andere Salomon, Adidas en Asics. In ons assortiment zitten schoenen voor zowel de beginnende als gevorderde trailloper! Wij proberen vanuit Decathlon trailrunning in Nederland te stimuleren in de hoop om heel Nederland aan het hardlopen te krijgen. Dit doen wij mede door onze lage prijs segment. Hierdoor kan iedereen in Nederland voor een laag bedrag kennis maken met trailrunning. Deze sport biedt de mogelijkheid om op een leuke manier de natuur te ontdekken; volledige vrijheid buiten de gebaande paden!

Trailrunning kleding

Trailrunning is de laatste jaren erg populair en deze tak van sport is perfect voor hardlopers die op zoek zijn naar meer actie en avontuur. Als trailrunner kun je genieten van veel vrijheid waarbij je zelf regisseur van je trailrun bent! Vaak zijn dit niet de gebaande paden maar kun je juist van deze paden afwijken wat zorgt voor extra afwisseling. Deze nieuwe vorm van hardlopen is afkomstige uit bergachtige streken waarbij hardlopers zich helemaal kunnen geven in de natuur. In Nederland zijn er mooie natuurgebieden die uitstekend geschikt zijn voor trailrunning en ook de duinen zijn een de perfecte omgeving voor trailrunning. Wisselende weersomstandigheden zijn geen probleem voor de trailrunner. Wel is het belangrijk om de juiste kleding te dragen die je beschermt tegen regen of kou. Omdat tijdens een trailrun andere aspecten van kleding worden verwacht, heeft Kalenji een speciale trailrunning lijn ontwikkeld. In de kleding zitten altijd meerdere zakjes, zodat er altijd ruimte is voor wat te eten en te drinken! De trailrunning kleding van Kalenji is ontwikkeld volgens de laatste technische ontwikkelingen en volgt de laatste mode trends. Trailrunnen en er toch leuk uitzien? Geen probleem met de trailrunning kleding van Decathlon.

Trailrunning accessoires

De trailrunning accessoires van Kalenji zijn speciaal ontwikkeld voor en door trailrunners. Hierdoor hebben wij een volledig assortiment voor jouw trailrun. Voor zowel beginnende traillopers als gevorderde traillopers. Onze accessoires zijn net als de kleding en schoenen scherp geprijsd en hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Om jou optimaal van je trailrun te kunnen laten genieten is Kalenji constant bezig om de bestaande producten te verbeteren en nieuwe innovaties te bedenken. Dit heeft geresulteerd in een groeiende populariteit onder deze mooie sport. Trailrun stokken kunnen erg goed van pas komen als je van plan bent om op moeilijk terrein te gaan trailrunnen. Bekijk onze trailrun accessoires zoals hoofdlampen en drinkfleshouders en maak je trailrun nog completer.

Meest verkocht

€69 99
Kiprun LD

KIPRUN XT6 HEREN

Een grove trailrunning schoen met 5mm nopen voor optimale grip zowel bergop als bergaf!

€34 99
RunLight

TRAILRUNNING RUGZAK 9-14L

Trailrunning tas met waterzak van 2 liter plus extra zakken voor 2 losse flessen en gelletjes!

€34 99
Ekiden active Kids

2-1 Trailrunning baggy short

Een 2 in 1 short met compressietight. Extra veel vakjes voor o.a. je gelletjes tijdens de trailrun!

DECATHLON(.NL) (WEB)WINKEL(S)

Decathlon is met circa 1100 winkels al jaren een begrip wereldwijd en is uitgegroeid tot publiekslieveling onder zowel startende als ervaren hardlopers. In de webshop zie je het volledige aanbod van onze hardloopartikelen, in de winkels is een groot deel terug te vinden!

  • Online kun je geen kleding of schoenen passen, daarvoor ben je bij ons in de winkel altijd welkom! Maak bijvoorbeeld gebruik van Click&Collect. Mocht de maat niet goed zijn, kan je deze meteen in 1 van onze winkels omruilen!
  • Wanneer je in de winkel niet alle hardloopspullen vindt die je zoekt, kun je op een van de touchscreens alsnog je bestelling afronden. Je pakketje wordt vervolgens thuisbezorgd!
  • Als je advies nodig hebt van een van onze hardloopexperts, bijvoorbeeld over welke hardloopschoenen het beste passen bij jouw vraag, helpen we je graag verder in een van onze vestigingen of via onze online klantenservice!
5/5
Quote

Arnt op decathlon.nl

De Devil's trail Drunense Duinen (ruim 22 km) lopen op gloednieuwe, niet ingelopen schoenen?! Ieder weldenkend mens zou dat afgeraden hebben. Zo ook ik, ware het niet dat ik 'in een opwelling' op 10 oktober jl. deze schoenen aangeschaft heb en de bewuste trail op 16 oktober jl. reeds gepland stond...En wat bleek? Geen enkele mogelijkheid tot opgeven gehad en deze nieuwe schoenen daarvan de schuld te geven! Als een stel pantoffeltjes voelden ze aan, de grip was boven verwachting en ik heb de trail dan ook in zijn geheel uitgelopen. Nu al mijn aankoop van het jaar!

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen. De online hardloopwinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.